Renault1916v
Image default
Gezondheid

HollandZorg biedt zorgzekerheid voor buitenlandse arbeidsmigranten

Iedere buitenlander die in Nederland komt werken en hier tijdelijk komt wonen, zoekt zekerheden. Dat kan HollandZorg bieden. Als onafhankelijke, gespecialiseerde zorgverzekeraar voor flexmigranten worden werknemers én werkgevers ontzorgd met zorgpolissen op maat. HollandZorg beschikt over wereldwijde verzekeringsexpertise ten aanzien van buitenlandse arbeidsmigranten in Nederland. Zij kunnen rekenen op een meertalige dienstverlening, een uitstekende service en ruime vergoedingen van zorgkosten.

Basisverzekering HollandZorg meest gekozen door flexmigranten

Wie in Nederland gaat werken als buitenlandse arbeidsmigrant, is meestal verplicht om hier een zorgverzekering af te sluiten. De basisverzekering van HollandZorg is de meest gekozen zorgpolis door flexmigranten. U schrijft zich eerst in de Nederlandse woongemeente in als inwoner van Nederland. Als u een Burgerservicenummer (BSN) hebt gekregen, kunt u bij HollandZorg een zorgverzekering aanvragen. Als u gaat werken in Nederland als buitenlander en als niet-ingezetene bent ingeschreven, wordt ook een verklaring van de werkgever verlangd.

Met een EHIC-card recht op vergoedingen zorgkosten

Na het afsluiten van een zorgverzekering bij HollandZorg ontvangt u een EHIC kaart. Op deze zorgpas staan uw verzekeringsgegevens. De EHIC-card ofwel European Health Insurance Card geeft u recht op vergoeding van noodzakelijke medische kosten in de landen van de EU, EER (Noorwegen, IJsland en Liechtenstein) en Zwitserland. U kunt snel declareren bij HollandZorg door gebruik te maken van de EHIC-app. Voor uitzendbureaus en werkgevers is er een speciaal werkgeversportaal, waar de polisadministratie van de flexmigranten kan worden ingezien en waar het buitenlandse personeel gemakkelijk kan worden aan- en afgemeld. Bent u geïnteresseerd in de zorgverzekeringen voor buitenlandse arbeidsmigranten van HollandZorg? Neem dan snel contact met ons op. Dat kan telefonisch (+31(0)570 687 123) of via het contactformulier op www.hollandzorg.com. U bent ook welkom op ons kantoor in Deventer.

https://www.hollandzorg.com/nl

Gerelateerde artikelen

Een gehandicaptenvoertuig aanpasbaar aanschaffen

Zorgverzekeraar Salland: persoonlijke zorg dichtbij huis

Overtijd behandeling bij zwangerschap