Renault1916v
Image default
Gezondheid

Zorgverzekeraar Salland: persoonlijke zorg dichtbij huis

Hecht u aan persoonlijke zorg dichtbij, wilt u een zorgverzekering met ruime vergoedingen en een even ruime keuze in zorgverleners? Salland Zorgverzekeringen staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vindt toegankelijke en betaalbare zorg zeer belangrijk. Zorgverzekeraar Salland heeft geen winstoogmerk. Een groot deel van de zorgverzekeringspremie wordt direct weer in goede zorg geïnvesteerd. In zorg bij u in de straat, in het zorgcentrum in de buurt en in het nabijgelegen ziekenhuis. U kunt naast de basisverzekering een aanvullende verzekering afsluiten. Heeft u liever een basisverzekering en een losse tandartsverzekering? Ook dat is mogelijk.

Zorg in de eigen regio, met maximale keuzevrijheid

Vraagt u zich wel eens af: welke zorgverzekering past bij mij in 2018? Het is vanwege het grote aantal zorgpolissen van evenzovele zorgverzekeraars lastig om door de bomen het bos te zien. Salland Zorgverzekeringen heeft al 155 jaar aandacht voor de persoonlijke situatie van mensen. Dat komt tot uiting in kwalitatief hoogwaardige zorg in uw eigen regio, een persoonsgerichte dienstverlening met een hoog serviceniveau en ruime zorgvergoedingen. U heeft veel keuzevrijheid en Salland.nl hanteert géén leeftijdsselectie.

Aanvullende tandartsverzekering

Een goed gebit is onderdeel van een goede gezondheid. Kinderen tot 18 jaar zijn vanuit de basisverzekering verzekerd voor de reguliere tandartskosten. Voor volwassenen heeft Salland een aparte tandartsverzekering. U heeft de keuze uit de modules TandExtra, TandPlus en TandTop, die elk een specifiek vergoedingsmaximum hebben. Vrijwel alle tandartsbehandelingen en techniekkosten worden vergoed, inclusief een beugel voor uw dochter of zoon. Salland Zorgverzekeringen komt graag met u in contact.

U kunt uw vragen of opmerkingen telefonisch (0570 – 68 74 84), per e-mail of via het online contactformulier kenbaar maken. Of maak een afspraak voor een bezoek aan ons kantoor in Deventer.

https://www.salland.nl/