Renault1916v
Image default
Gezondheid

Overtijd behandeling bij zwangerschap

Bent u overtijd en heeft u een zwangerschapstest gedaan die positief is? Dan kunt u hier erg blij mee zijn, maar het kan ook dat dit niet de bedoeling was. In dat geval overweegt u misschien om de zwangerschap af te laten breken. Het maken van deze beslissing is niet eenvoudig en het kan prettig zijn om hier met iemand over te praten. Dit kan iemand in uw omgeving zijn, maar ook een vertrouwenspersoon. Hiervoor kunt u terecht bij abortuskliniek Bloemenhove. Naast een overtijd behandeling bieden wij u ook de emotionele steun die u nodig heeft.

Bloemenhove abortuskliniek 

Beahuis en Bloemenhovekliniek is opgericht in 1971, om vrouwen die ongewenst zwanger zijn te behandelen en steunen. Ons doel is dat u zich op uw gemak voelt en we doen er alles aan om dit te bereiken. Bij ons in de kliniek werken enkel vrouwen. Zij zijn geduldig en meelevend, luisteren graag naar uw verhaal en kunnen advies geven. Uw behandeldag bij Bloemenhove moet zo prettig mogelijk verlopen en ook voor goede nazorg kunt u op ons rekenen. We helpen u graag met het vinden van een anticonceptiemiddel dat bij u past, zodat ongewenste zwangerschap in de toekomst voorkomen zal worden.

Zuigcurettage

Bij Bloemenhove kliniek kunt u terecht voor abortus tot 22 weken. Er zijn vier verschillende methodes om een zwangerschap af te breken. De behandeling die u krijgt, is afhankelijk van het stadium van uw zwangerschap. Als u 5 tot 12 weken zwanger bent, wordt in de meeste gevallen gebruik gemaakt van een zuigcurettage. Wanneer uw zwangerschap verder gevorderd is, is een instrumentele abortus van toepassing. Voor meer informatie over onze kliniek en verschillende abortusbehandelingen, kunt u op onze website kijken. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, zodat we persoonlijk uw vragen kunnen beantwoorden.

 

https://www.bloemenhove.nl/nl/home