Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Gebruiksvriendelijke software en support van Shiftbase

Voor moderne personeels administratie software is Shiftbase een uitstekende partner. De pakketten sluiten perfect aan op wensen van planners als jij. De prijzen zijn bijzonder scherp. Voor € 2,75 per maand per medewerker maak je al gebruik van het starterspakket voor kleine ondernemers. Dit zijn de belangrijkste voorwaarden:

  • een onbeperkt aantal gebruikers en teams;
  • een maximum van vijf afdelingen;
  • een app voor Android en iPhone;
  • support indien gewenst.

In vergelijking met het gratis online werkrooster van Shiftbase, krijg je er extra functies bij als urenregistratie, beschikbaarheidsgegevens, plus- en min-uren. De meest complete oplossing die Shiftbase biedt, is het premium pakket. Aan het aantal medewerkers, afdelingen en teams zit geen maximum. Extra functionaliteiten zijn onder meer budgetbeheer, open diensten, flexpool, vaardigheden en uitgebreide rapportages. De actuele premiumprijs is €3,75 per maand per actieve gebruiker.

Binnen het urenregistratie programma van Shiftbase kunnen uren op verschillende manieren worden bijgehouden: door middel van het urenregistratieformulier, aan de hand van een prikklok of via de app. Vanaf willekeurige locaties kan er geklokt worden. Het personeel gebruikt daarvoor de app, pc of prikklok. Als roostermaker / personeelsfunctionaris heb je 24/7 toegang tot real-time gegevens. De online urenregistratie software van Shiftbase neemt je veel werk uit handen. Het volgende gebeurt namelijk automatisch: afronden van uren, pauzes berekenen, toeslagen berekenen. Na een week, maand of andere periode kun je eenvoudig uren accorderen. Je doet dit via de app of via je pc. Na accordering kunnen in principe geen uren meer toegevoegd of verwijderd worden. De Shiftbase app wordt door gebruikers zeer gewaardeerd. Alle toepassingen zijn in de app verwerkt en te gebruiken. De app is toegankelijk voor werknemers en voor managers. Per persoon kunnen de toegangsrechten uitgebreid of ingeperkt worden.

 

Ben jij benieuwd hoe Shiftbase werkt en of het inderdaad zo handig is als gezegd wordt? Bij deze krijg je de aanbieding de software 14 dagen lang gratis uit te proberen. Er zijn geen aansluitkosten. Met vragen kun je terecht bij de helpdesk. En je kunt direct weer opzeggen.

https://www.shiftbase.com/nl/