Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Nieuwe bestrating? Besteed het uit aan Egalisee Bestratingen

Heeft u een nieuwe bestrating in uw tuin op uw wensenlijst staan? En wilt u dit graag uitbesteden in plaats van zelf te moeten zwoegen? Egalisee Bestratingen is specialist als het gaat om het leggen van mooie bestrating in Etten-Leur. Het werkgebied van Egalisee Bestratingen is zeer ruim, dus als u in de omgeving van Etten -Leur woont komen de mannen van Egalisee graag uw tuin voorzien van nieuwe bestrating.

Van bestrating tot een schutting plaatsen tot het onderhouden van uw tuin

Voor het aanleggen van een tuinpad, een mooi terras, een oprit, een trap, een gezellige vijver of een stoep heeft u aan Egalisee Bestratingen zeker weten een goede partij. De oprichters van Egalisee Bestratingen, Anton Baremans en Bas Bekers, werken uiterst secuur en zeer netjes. De samenwerking van de twee mannen is erg goed, het enthousiasme en de gezelligheid spat ervan af. De wensen van de klant staan hoog in het vaandel. Er wordt uiteraard voor gezorgd dat de tuin geheel naar wens is wanneer deze wordt opgeleverd. Daarnaast kunt u profiteren van zeer scherpe prijzen. Dat is altijd leuk meegenomen!

Naast bestraten kunnen de mannen van Egalisee nog veel meer tuinklussen voor u doen, zoals: het ontwerpen van een geheel nieuwe tuin, het kappen van bomen, het plaatsen van overkappingen, vlonders en schuttingen, een nieuw gazon aanleggen en het netjes onderhouden van uw tuin zoals maandelijks snoeien.  

De keramische tegel is tegenwoordig populair

Veel mensen kiezen tegenwoordig bij het bestraten van hun tuin voor keramische tegels. Vroeger werden deze tegels voornamelijk gebruikt voor in de huiskamer en keuken. Tegenwoordig zijn deze tegels dus ook voor uw tuin te verkrijgen. Keramische tegels hebben prachtige kleurschakeringen, zijn kleurvast en worden niet glad wanneer ze nat worden. Keramische terrastegels leggen vraagt om expertise. De mannen van Egalisee hebben hier hun specialisme van gemaakt. Wilt u een mooi en perfect aangelegd terras? Neem dan contact op met Anton of Bas en uw tuin wordt gegarandeerd een plaatje.

https://www.egaliseebestratingen.nl/