Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Deuren, kozijnen, hang- en sluitwerk: u bestelt het allemaal via Mijndeurenwinkel.nl

Binnendeuren, voordeuren, terras- en achterdeuren kunt u online kopen bij  Mijndeurenwinkel.nl. De collectie is uitgebreid en afwisselend. U heeft de keuze verschillende stijlen en topmerken. Weekamp binnendeuren zijn echte blikvangers. Wat balkondeuren betreft, is de Meranti-lijn van harte aan te bevelen. Alle Meranti deuren zijn voorzien van isolatieglaslatten en ventisleuven. Op verzoek kan in de deur een slotgatboring of driepuntsluiting aangebracht worden. Merbau balkondeuren zijn ook van uitstekende kwaliteit. Blank Climalit isolatieglas is voor deze exemplaren op voorraad. Bijpassend deurbeslag is volop aanwezig. We geven een paar voorbeelden:

-BOW Inox met kerntrekbeveiliging: een set deurbeslag voor binnen- en buitenzijde van het merk Weekamp;

-veiligheidsbeslag SKG 3 met kerntrekbeveiliging, profiel cilinder-gat 72 mm, sliced no.1 RVS geborsteld: rechthoekige deurhendels met extra bescherming tegen inbraak;

-veiligheidsbeslag SKG 3 met kerntrekbeveiliging, profiel cilinder-gat 72 mm, antraciet titaan PVD: donkere, ovalen deurhendels voorzien van een duurzame coating die zeker 25 jaar meegaat.

 

Van deurbel tot binnendeurkozijn bij Mijndeurenwinkel.nl

Heeft u zojuist een keuze gemaakt uit de collectie Weekamp voordeuren? Wellicht wilt u er een nieuwe deurbel bij? In het deurbellen-aanbod treft u onder meer gouden, bronzen en chromen ontwerpen. De square LSQ 50 van Formani is een vierkante beldrukker van mat RVS. Een bel als deze past goed bij strak vormgegeven voordeuren. De sunny PVD gold en de cool PVD gold ogen iets klassieker. Beide worden gemaakt door Weekamp Deuren. Hoe is de staat van uw binnendeurkozijnen? Als die aan vervanging toe zijn, kunt u op Mijndeurenwinkel.nl zowel houten als stalen modellen bestellen. Houten binnendeurkozijnen zijn er in stompe en opdek-uitvoeringen. Dat geldt ook voor stalen binnendeurkozijnen. Een aanvulling: u kunt kiezen voor wel of geen bovenlicht. Betrouwbare merken als het om kozijnen gaat, zijn Svedex en Berkvens. Moderne kozijnen zijn gemakkelijk te monteren. Voor meer informatie over zelfmontage verwijzen we naar het blogartikel ‘Stalen binnendeurkozijn vervangen’ op Mijndeurenwinkel.nl. U komt daar ook andere interessante artikelen tegen. Onderwerpen zijn onder meer: kamerhoge deuren, aandachtspunten bij de aanschaf van een nieuwe deur en nieuwe trends als zwarte binnendeuren.

Succes met bestellen en veel leesplezier!

https://www.mijndeurenwinkel.nl/