Renault1916v
Image default
Toerisme

Ga voor en individuele rondreis door Spanje of Italië voor een onvergetelijke ervaring

Voelt u de vakantiekriebels ook al opkomen? Steeds meer landen gaan weer open voor toerisme en dat betekent dat het hoog tijd wordt om jouw eerstvolgende reis uit te stippelen! Bij Vámonos Travels vindt u veel voorbeeldreizen om inspiratie op te doen. Zij hebben zowel binnen- als buitenlandse reizen uitgestippeld voor u zodat u de mooiste plekjes afgaat. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondreis dor het prachtige Andalusië in Spanje of het eiland Sicilië in Italië?

Reis dwars door Italië of Spanje

Italië is een land dat nooit verveelt. U geniet er van heerlijke pasta, romantische dorpjes in de bergen en een azuurblauwe zee. Wanneer u kiest voor een rondreis door Italië, mag een bezoek aan Sicilië niet ontbreken. Het eiland kent pittoreske dorpjes, vissersplaatsen en een heerlijke kustlijn. Ga snorkelen in Blue Bay, bezoek het oude centrum van Siracusa of bekijk de iconische Ionische zee vanaf de prachtige plaats Taormina. Bent u een liefhebben van Spanje en zou je graag een rondreis willen maken in dit land? Bezoek dan Andalusië! Hier vindt u ontzettend veel historische steden en stadjes en bewondert u vele architectonische hoogstandjes. Start uw luxe reis in Malaga en slaap in een parador die op een heuvel in de stad gebouw is. Het is een ware beleving om in een parador te slapen tijdens uw rondreis door Spanje. Het is een hotel in een historische gebouw en is opgericht door de Spaanse staat om het culturele erfgoed te kunnen bewaren voor toekomstige generaties.

Boek een reis

Wilt u meer weten over wat u kunt bezoeken tijdens een rondreis door Italië of Spanje? Schakel dan Vámonos Travels in! Zij vertellen u er graag meer over, laten voorbeeldreizen zien en luisteren naar uw wensen. Aan de hand daarvan is het namelijk mogelijk om uw rondreis door Italië of Spanje volledig zelf samen te stellen!