Renault1916v
Image default
Toerisme

Kamperen bij een knusse camping in regio Bergen op Zoom

Ten noorden van Bergen op Zoom vindt u een knusse camping midden in een prachtig natuurgebied. Camping de Dassenplas is door zijn gunstige locatie zowel aantrekkelijk voor natuurliefhebbers als stedenliefhebbers. Deze boerencamping is namelijk gelegen op de rand van het landschap de Brabantse Wal nabij steden als Roosendaal en Steenbergen. Het is dus mogelijk om uw dag te vullen met een fijn rondje wandelen of fietsen, of u gaat de stad in om te winkelen en een terrasje te pakken. Kortom, wanneer u bij Camping de Dassenplas verblijft hoeft u zich geen moment te vervelen!

Diverse verblijfsmogelijkheden op deze gezellige boerencamping

Als u met uw gezin wilt verblijven bij deze camping nabij Bergen op Zoom, heeft u diverse verblijfsmogelijkheden. Deze Brabantse boerencamping heeft 25 beschikbare eenheden waar u terecht kunt met een caravan, tent of camper. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een bijzettent of zelfs een pipowagen te huren. Deze pipowagen is van alle gemakken voorzien, zoals een heerlijke buitenkeuken, zodat u zorgeloos kunt genieten op vakantie.

Een legertent voor een grote groep

Wilt u met een grotere groep, zoals uw vriendengroep, een nachtje of een weekendje weg? Ook dat is mogelijk bij deze gezellige boerencamping in Brabant. Hier heeft u namelijk de mogelijkheid om een grote legertent te huren, precies bedoelt voor dit soort gelegenheden. Of het nu voor een barbecue is, een slaapfeestje of een workshop, met deze legertent zitten u en uw gezelschap sowieso goed!

Bel direct om uw plekje te reserveren

Heeft u zin in een vakantie in eigen land met eindeloos veel mogelijkheden? Dan gaat u langs bij camping de Dassenplas nabij Bergen op Zoom. Boek eenvoudig uw plekje door telefonisch te reserveren. U vindt de contactgegevens van deze vakantieplek via hun website. Ook voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen. De enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.