Renault1916v
Image default
Toerisme

De Pastorie: sfeervolle groepsaccommodatie in Brabant

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Brabant met een sfeervolle uitstraling en uniek karakter? Dan heeft u deze accommodatie gevonden in De Pastorie Lage Mierde. Zoals de naam al doet vermoeden verblijft u in de voormalige woning van de pastoor, recht tegenover de kerk. Dit historische pand is gerenoveerd waardoor u hier als groep verblijft in alle comfort. De karakteristieke sfeer is daarbij bewaard gebleven in onder meer de hoge versierde plafonds en overige authentieke details. Geniet van een verblijf in dit unieke historische pand met mooie omliggende tuinen. Met een goede ligging biedt deze groepsaccommodatie Brabant daarnaast de mogelijkheid tot vele activiteiten in de directe omgeving.

Authentieke sfeer en modern comfort

Of u nu een verblijf zoekt voor een familieweekend, een vakantie plant met uw vriendengroep of een accommodatie voor zakelijk gebruik wenst, bij de Pastorie vindt u alles om dit faciliteren. Authentieke elementen zoals de mooie schouw en oude trap gaan hand in hand met moderne gemakken zoals een personenlift, een vergaderruimte en een snel wifi netwerk. Daarbij is er oog voor duurzaamheid. Zo maken de toiletten in de moderne badkamers gebruik van grondwater bij het doorspoelen en wordt het historische pand in de winter verwarmd door aardwarmte. Daarnaast is deze groepsaccommodatie in Brabant rolstoelvriendelijk met ruime doorgangen, meerdere hoog-laag bedden en vrijwel geen drempels.

Landelijk genieten

Een verblijf in De Pastorie brengt u naar landelijk Brabant. U zult omgeven zijn door dorpjes, vennen, heide, bossen, akkerland en weiden. Er zijn dan ook veel fiets- en wandelmogelijkheden. Daarbij behoort een uitstapje naar een grotere stad zoals bijvoorbeeld Tilburg tot de mogelijkheden. Ook bent u vanuit het kleine dorpje Lage Mierde snel bij safaripark Beekse Bergen en attractiepark de Efteling. Bent u geïnteresseerd in een groepsverblijf in De Pastorie? U kunt in dit sfeervolle, historische pand verblijven met groepen tot dertig personen. Meer informatie en de contactgegevens vindt u op de website van deze groepsaccommodatie in Brabant.

https://depastorielagemierde.nl