Renault1916v
Image default
Toerisme

Reserveer een luxe camperplaats in Zeeland

Bent u op zoek naar een comfortabele en ruime camperplaats op een gezellig camping in Zeeland? Reserveer dan een camperplaats op Camping Weltevreden in Zoutelande. Aan het mooiste strand van Nederland kunt u hier kamperen en de tijd van uw leven beleven. Deze camping in Zeeland beschikt over verschillende verharde camperplaatsen. Deze zijn allemaal 60 m2 groot, hebben een stroomaansluiting van 6 ampère en een wateraansluiting en -afvoer. Op de camping kunt u genieten van de rust en verschillende leuke activiteiten ondernemen. Zo kunt u zich laten masseren en kunnen de kinderen spelen op een van de vele speelvelden. Ook kunt u natuurlijk naar het strand gaan om daar te relaxen en te genieten van de zon. Vanaf de camping is het slechts drie minuten lopen naar het strand.

Hier bent u van alle gemakken voorzien

Wanneer u op een camping verblijft, wilt u natuurlijk van alle gemakken voorzien zijn. Dit is bij Camping Weltevreden zeker het geval. Zo is er een supermarkt, een restaurant met afhaalservice en heeft u op de hele camping gratis Wifi. Ook zijn er tennisbanen en kunt u er fietsen huren. Bovendien is er in het hoogseizoen een recreatieteam voor de kinderen. Oftewel: hier heeft u alles bij de hand voor een onvergetelijke vakantie in eigen land. In de omgeving is ook veel te beleven. Zo is er op loopafstand het weidse Zuidstrand en een grote wandelboulevard waar u allerlei schepen kunt bekijken. Tijdens een verblijf op een camperplaats in Zeeland, hoeft u zich dus geen moment te vervelen.

Reserveer eenvoudig een camperplaats in Zeeland

Als u verblijft op een camperplaats van Camping Weltevreden in Zeeland, geniet u gegarandeerd van een onvergetelijke vakantie. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer dan direct online. Dit doet u door het reserveringsformulier op de website in te vullen. Vermeld hierin uw aankomstdatum, vertrekdatum en met hoeveel personen u komt. Zo bent u verzekerd van een prachtige camperplaats in Zeeland.

https://www.campingweltevreden.nl/zoutelande/