Renault1916v
Image default
Dienstverlening

BHV cursus volgen? Vuurrood Veiligheid levert kwaliteit en kennis

Bij Vuurrood Veiligheid kunt u terecht voor een BHV cursus in Den Haag. In ons training centrum, gelegen in de Binckhorst in Den Haag, geven wij trainingen op het gebied van EHBO en Bedrijfsveiligheid. Het training centrum is goed te bereiken via verschillende snelwegen en het openbaar vervoer. In ons opleidingscentrum wordt er realistisch getraind met alle aanwezige oefenobjecten waardoor de cursisten goede praktijkervaring kunnen opdoen. Wilt u weten wanneer de BHV cursussen gegeven worden? Bekijk alle beschikbare data op onze site.

Wie zijn wij?

Vuurrood Veiligheid staat voor kwaliteit. Al onze opleidingen, cursussen en diensten zijn kwalitatief hoogwaardig op het gebied van veiligheid. Daarnaast hanteren wij aantrekkelijke prijzen. Alle instructeurs en veiligheidskundigen die bij ons werken zijn gecertificeerd en gespecialiseerd. En vanzelfsprekend heeft iedereen die bij ons werkt veel plezier in het vak. Wij van Vuurrood Veiligheid vinden dat de verplichte BHV cursus niet gezien moet worden als een verplichting, aangezien het om veiligheid en mensenlevens gaat. We hebben hart voor ons vak en willen dit aan iedereen laten zien.

Naast de BHV cursus die wij geven op onze locatie in Den Haag geven wij ook cursussen en trainingen bij u op locatie. De cursus bij u op locatie wordt op maat gegeven, dit wil zeggen dat de inhoud van de cursus voldoet aan uw situatie, wensen en eisen van uw branche.

VCA cursus, voor uw veiligheid

Bij Vuurrood Veiligheid kunt u ook terecht voor een VCA cursus. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Wanneer een werknemer kan aantonen dat hij in het bezit is van een VCA certificaat beschikt hij over de juiste kennis van de veiligheidsvoorschriften. Wanneer een onderneming beschikt over het VCA certificaat wordt er voldaan aan de eisen en verplichtingen van de Arbowet. Branches voor wie een VCA certificering bedoeld is zijn onder andere: schilders, dakdekkers, steigerbouwers, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, farmaceutische industrie en transport branche. Kortom, voor bedrijven waar werkzaamheden uitgevoerd worden met veel risico. Volg de VCA cursus via Vuurrood Veiligheid en u kunt uw werk in alle veiligheid uitvoeren.

 

https://www.vuurroodbv.nl/