Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Kewodak, een betrouwbare dakdekker in en rond Amsterdam

Een betrouwbare dakdekker in Amsterdam vindt u bij Kewodak. Meer dan 30 jaar renoveren, repareren en leggen wij platte daken aan in en rond Amsterdam. Meerdere grote projecten waarbij we dak werkzaamheden hebben uitgevoerd zijn succesvol door ons afgerond. Een aantal van die projecten rond Amsterdam zijn: het dak van een prachtig futuristisch kantoorgebouw op Schiphol renoveren, renovatie aan het platte dak van Kenz Cranes in Zaandam en moestuinen aanleggen op platte daken van woningen in Amsterdam.

Projecten die wij uitvoeren zijn veelal voor verenigingen van eigenaren en bedrijven. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Bij een plat dak is goed onderhoud zeer belangrijk. De kans op lekkages wordt aanzienlijk groter wanneer geen of niet goed onderhoud plaats vind. Laat uw platte dak dus goed onderhouden door een ervaren dakdekker en voorkom op deze manier dat uw dak een renovatie nodig heeft of schade oploopt door lekkages. Wij van Kewodak zijn echte specialisten als het gaat om het onderhouden van platte daken!

Tijdens ons werk staat veiligheid voorop. In Amsterdam zijn veel daken niet recht toe – recht aan en soms lastiger te bereiken. Om veilig te werken maken al onze dakdekkers gebruik van een valbeveiliging. Uiteraard worden alle regels omtrent de veiligheid door ons nageleefd.

EPDM dakbedekking, lange levensduur en vriendelijk voor het milieu

In Nederland is er keuze uit verschillende soorten dakbedekkingen voor platte daken. Een dakbedekking die tot voor kort vaak gekozen werd is bitumen. Maar tegenwoordig kiest men steeds vaker voor EPDM dakbedekking. De levensduur van EPDM dakbedekking is meer dan 40 jaar. Dit komt doordat, door de rubberachtige eigenschappen, het materiaal elastisch blijft. Hierdoor wordt de dakbedekking bijna niet aangetast door onkruid, straling of schommelende temperaturen.

EPDM dakbedekking biedt veel voordelen:

  • Veilig aan te brengen, er is geen gebruik van open vuur nodig
  • Door de prefab membranen heeft het een snelle verwerking
  • Het biedt een lichtgewicht systeem
  • Vriendelijk voor het milieu omdat de dakbedekking recyclebaar is

De dakdekkers van Kewodak hebben zeer veel ervaring in het plaatsen van EPDM dakbedekking. Voor vragen of prijzen over de dakbedekking kunt u altijd contact met ons opnemen.

https://www.kewodak.nl/