Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Nooit meer zorgen over uw dak door goed dakonderhoud

Je geen zorgen hoeven te maken over je dak. Wie wil dat nou niet? Om dat te realiseren is het van belang dat een dak met enige regelmaat wordt gecontroleerd door iemand die verstand heeft van daken. Een uitstekend bedrijf met verstand van zaken is De Dakmakers. Via ons kunt u een contract afsluiten voor dakonderhoud. Wanneer u zo’n contract afsluit zullen wij periodiek controles op uw dak komen uitvoeren.

Hoe gaan de Dakmakers te werk?

Tijdens een controle gaan wij zeer grondig te werk. We bekijken elk hoekje, kiertje en elke centimeter uitvoerig. Op deze manier controleren wij het hele dak op eventuele gebreken. Gebreken aan uw dak kunnen zich onder andere uiten in lekkages, houtrot, scheurtjes in de dakbedekking of verstoppingen. Vaak kunnen wij de schade ter plekke repareren. In onze sevicebus hebben wij altijd extra materiaal op voorraad om dit soort schade direct op te kunnen lossen. Wanneer we onverhoopt niet het juiste materiaal in onze bus hebben liggen zullen we zo snel mogelijk bij u terugkomen met de juiste spullen om de schade te herstellen. Wij zullen er altijd voor zorgen dat uw dak weer helemaal gezond wordt en blijft!

Wie zijn de Dakmakers?

De Dakmakers is een dakdekkersbedrijf uit het midden van het land, om precies te zijn uit Alphen aan den Rijn. We bestaan alweer meer dan 30 jaar en hebben in al die jaren ontzettend veel ervaring opgedaan. We zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met platte daken, witte daken en groene daken. Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

  • Dakreparatie
  • Dakonderhoud
  • Dakadvies
  • 24/7 Dakservice

Ons bedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie van de dakdekkers, Vebidak. Ook bezitten wij het belangrijke VCA certificaat. Aan alle eisen van veiligheid en kwaliteit wordt door ons voldaan. Iedereen die werkt bij de Dakmakers is goed opgeleid en heeft veel werkervaring. En zeer belangrijk, iedereen heeft ontzettend veel plezier in zijn werk! Wanneer u wilt dat wij langskomen kunt u op onze site uw gegevens achterlaten, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen op nummer 085 022 0680. Een mailtje sturen kan ook, via info@ dakmakers. nl.

https://www.dakmakers.nl/