Renault1916v
Image default
Zakelijke dienstverlening

Your Business Online, expert in social media marketing

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij het onderhouden van je social media pagina’s? Of ben je net begonnen met een eigen onderneming en sta je op het punt social media in te zetten? Your Business Online is je graag van dienst.

Wij zijn een jong, professioneel en zeer enthousiast social media bureau. We richten ons op Facebook, Instagram, LinkedIn en Snapchat. In Whatsapp, Google+, Twitter en YouTube zijn we ook helemaal thuis. Vanzelfsprekend houden we alle ontwikkelingen bij en springen we in op trends.

Je kunt een beroep op ons doen voor het aanmaken én onderhouden van al al social media kanalen. Aanvullend kunnen we complete online advertentiecampagnes opzetten. Speerpunten daarbij zijn:

  • je doelgroep bereiken c.q. uitbreiden;
  • de naamsbekendheid van je firma vergroten;
  • de omzet een flinke boost geven.

Bent je werkzaam in de non-profitsector? In die richting hebben we tevens een staat van dienst opgebouwd, dus we horen graag van je.

Effectieve LinkedIn advertenties

Voor veel ondernemingen is adverteren op LinkedIn is een uitstekend idee. Zeker als je een b2b-product of een b2b-dienst levert. Het is onze ervaring dat advertenties op LinkedIn snel zichtbaar resultaat kunnen opleveren. Bij LinkedIn zijn dit globaal gesproken de mogelijkheden: een advertentie in het LinkedIn-nieuwsoverzicht, een tekstadvertentie of een lead-advertentie persoonlijk gericht en verzonden aan LinkedIn-gebruikers.

Retargeting is eveneens mogelijk. Dit gebeurt via de LinkedIn Insight pixel. Wat we hierbij doen, is mogelijk nieuwe relaties uitnodigen nog een keer een bezoek te brengen aan je website. Dit gebeurt aan de hand van tekstlinks of banners op andere sites. Het grote voordeel van retargeting is dat heel concreet conversies gemeten kunnen worden met als resultaat een uitstekend inzicht in het effect van je campagne. Ben je nieuwsgierig wat Your Business Online voor je kan betekenen? Je kunt ons bereiken via info @ yourbusinessonline.nl en 076-8897629.

https://www.yourbusinessonline.nl/