Renault1916v
Image default
Beauty en verzorging

Volle en lange wimpers

Wimperextensions Deventer

Volle en lange wimpers Ben je op zoek naar lange en volle wimpers kom dan naar wimperextensions Hengelo. Het grote voordeel van wimperextensions is niet alleen dat hierdoor je ogen uitdagend maken maar ook dat extensions je ogen groter lijken. Door extensions zul je merken dat je veel minder werk hebt van het aanbrengen van make up simpelweg omdat je minder make up nodig zult hebben. 

Hoe werkt het? 

Wimperextensions werken net als haarextensions. Er worden met een hiervoor geschikte lijm kleine haartjes op je eigen wimpers geplakt. Het grote voordeel van extensions ten opzichte van nepwimpers is dat nepwimpers maar voor een dag zijn. Nepwimpers moet je dus iedere dag opnieuw opplakken. Extentions hebben ook veel meer een natuurlijke uitstraling je ziet namelijk geen aanhechting omdat extensions aan je eigen wimpers zijn gehecht. Ook heb je wanneer je extensions hebt veel minder make up nodig. Hoe lang extensions blijven zitten is afhankelijk van je eigen haargroei echter gemiddeld genomen zo’n twee maanden. Of benieuwd naar het beste wimpergroei serum? klik hier.

Hoe ziet een behandeling eruit? 

Bij wimperextensions Deventer kun je kiezen uit verschillende behandelingen. Je kunt kiezen voor one by one. One by one wimpers is een techniek waarbij de extensions een voor een aan je natuurlijke wimpers worden aangebracht. De tweede optie Russian volume, worden er meerdere dunnere en zachtere extensions op 1 eigen wimperhaar geplaatst. De derde optie is brow henna. Brow henna is de nieuwste trend om wenkbrauwen te kleuren. Hiervoor gebruiken wij uiteraard henna dat vrij is van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Ook kunnen wij one by one en russian refill technieken inzetten om er voor te zorgen dat de krul, lengte en dikte van de extensions passen bij je natuurlijke wimpers. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor het verven, epileren of waxen van je wenkbrauwen.  Kortom graag willen we je binnenkort bij wimperextensions Deventer verwelkomen om ook voor jou prachtige extensions aan te brengen! Hopelijk tot ziens!

https://droomwimpers.nl