Renault1916v
Image default
Beauty en verzorging

Van Lennep Kliniek voor een natuurlijk mooiere huid

Verlang je naar een natuurlijk mooiere huid, met een frissere en jeugdiger uitstraling? In Van Lennep Kliniek kun je terecht voor uiteenlopende, professionele huidverbeteringen en injectables. De ervaren cosmetisch arts Ludy Holst beschikt over de certificering van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt samen met een team van deskundige huidtherapeuten. Alle huidbehandelingen in Van Lennep Kliniek worden getoetst aan de strengste eisen op het vlak van cosmetische behandelingen en ingrepen. Alle gebruikte producten zijn wetenschappelijk onderzocht en veilig bevonden.

Peelings voor een gladdere huid met meer glans

Een peeling wordt ingezet ter verjonging van de huid. Bij deze behandeling worden oude huidcellen weggehaald, zodat nieuwe, jonge huidcellen naar boven komen. Dit resulteert in een gladdere huid met meer glans op je gezicht. Peelings zijn effectief bij bepaalde soorten huidproblemen, zoals pigment- en ouderdomsvlekken, grove poriën in de huid, fijne lijntjes, acne, zwangerschapsmasker en een door roken grauw ogende huid. Peelings zijn geschikt voor iedere huidskleur en huidtype.

Het huidverouderingsproces tegengaan met Environ

Het huidverzorgingsproduct Environ gaat het huidverouderingsproces tegen en wordt gebruikt bij de behandeling van pigmentvlekken en littekens. In het product zijn vitaminen A, C, E en antioxidanten verwerkt. Met Environ wordt een chronisch tekort aan vitaminen gecorrigeerd. De huid oogt door het gebruik van dit huidverzorgingsproduct mooier en stralender. De Consumentenbond rekent Van Lennep Kliniek in zijn branche tot de top 10 van Nederland. Ben je geïnteresseerd in de verschillende huidbehandelingen? Bel dan naar 070 – 737 00 88 of stuur een e-mail naar info@vanlennepkliniek.nl. Als je het contactformulier op de website invult, neemt Van Lennep Kliniek snel contact met je op. Je kunt tevens een kosteloos consult aanvragen.

https://www.vanlennepkliniek.nl/