Renault1916v
Image default
Beauty en verzorging

Make-up Trends 2018: het wordt BONT!

Het is tijd voor kleur. Omdat 2018 kleurrijk zal zijn voor alle delen van het gezicht. Wij geven je de belangrijkste Make-up trends 2018.

Make-up Trends 2018: Heldere oogschaduw

Oogschaduw kan je gezicht een frisse uitstraling geven, vooral als je verder niet veel kleur gebruikt. Oogschaduw in je favoriete tint is verplicht.

Make-up Trends 2018: Dikke ooglid lijn

Dun is niet langer aan de orde van de dag, nu tonen we de volle breedte! Breng dus een dikke eyeliner aan en maak je blik intens!

Make-up Trends 2018: Magische ogen

Buig de bovenste wimpers met een wimper tang voor het aanbrengen van de mascara en breng de mascara vervolgens krachtig aan. Als je wilt, kun je een lijn rond je oogleden trekken en de frisse Glow met highlighters op je wangen en onder je wenkbrauwen zetten.

Veel make-up paletten bevatten glinsterende oogschaduwen in rosévarianten, die gebruikt kunnen worden om verschillende kleuren te mengen zodat de look er zacht en natuurlijk uitziet.

Make-up Trends 2018: Glitter

Een make-up trend voor de avond: Laat het schitteren! Wie graag experimenteert met elementen over het hele gezicht; wie het minder opvallend wil, kan zich beperken tot glitters rond het ooggebied.

Make-up Trends 2018: Kleurrijke wenkbrauwen

Een heldere blik die zich richt op de wenkbrauwen. In 2018 mogen ze een andere kleur dragen dan gebruikelijk, we herinneren ons Marusha uit de jaren negentig. Groenachtig of grijs is de trend van dit jaar.

Make-up Trends 2018: Lila lippen

Natuurlijk zal pastel in het voorjaar van 2018 weer een hit zijn, niet alleen op de oogleden, maar ook op de lippen. Zacht roze en violet behoren tot de trendkleuren.

Make-up Trends 2018: Gevlekte lippen

Bevlekte lippen waren al in 2017 een trend. De lippen zien eruit alsof ze van het kussen zijn bevlekt. Zo kun je de lippenlijn veilig weglaten en onbevangen kusjes geven.

https://www.prettyme.be