Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Vloerverwarming laten infrezen door een specialist in verwarmingselementen

Wilt u vloerverwarming laten infrezen? Dan maakt u de juiste keuze. Vloerverwarming is een gezond alternatief voor de traditionele radiatoren. Een vloerverwarming kunt u soms zelf ook leggen, maar het infrezen ervan kunt u beter aan een specialist overlaten. Multi Vloeren Brabant uit Boekel is een specialist in allerlei vloeren en verwarmingselementen. Wat uw wensen voor uw vloer ook zijn, zij nemen de vloer onder handen. Of het nu gaat om laminaat of een cementdekvloer, zij gaan ermee aan de slag. Ze stellen hoge eisen aan zichtzelf, maar ook aan de producten waar ze mee werken. Ze staan bekend om hun professionele dienstverlening en persoonlijke aanpak.

Wat zijn de voordelen van het infrezen van vloerverwarming?

Vloerverwarming zelf biedt al veel voordelen. Zo zorgt het voor een gezonder binnenklimaat, omdat er minder schimmels en vochtplekken ontstaan met deze vorm van verwarming. Het is ook nog energiebesparend en comfortabel. Het infrezen van de vloerverwarming biedt ook nog eens voordelen. Infrezen gebeurt in de deklaag, zoals een cementdekvloer. Het grote voordeel hiervan is dat deze cementdekvloer er niet uit hoeft. Daarnaast is er geen extra opbouwhoogte nodig. Je hoeft dus geen deuren in te korten. Doordat de slangen van de vloerverwarming tegen het oppervlakte van de vloer liggen, is er ook sprake van een snellere opwarmtijd van de vloer.

Alleen een cementdekvloer en dus geen vloerverwarming?

Heeft u een cementdekvloer, maar wilt u daar geen vloer overheen leggen? Dan is het aan te raden om deze te wapenen. Vaak gebeurt dat met metalen netten. Multi Vloeren Brabant uit Boekel, werkt echter met glasvezelnetten bij de wapening van de cementdekvloer. Is de vloer minder dan zes centimeter dik? Dan is wapening in de cementdekvloer zelfs noodzakelijk.

Schakel een specialist in

Wilt u uw cementdekvloer wapenen of wilt u vloerverwarming infrezen in uw woning in Boekel? Laat het dan over aan een specialist als Multi Vloeren Brabant. Wilt u meer weten over hun dienstverlening en de mogelijkheden die ze u bieden? Neem dan eens contact met ze op.