Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Tattoo Studio White Dog zet prachtige realistische tattoos

Wil jij heel graag een realistische tattoo laten zetten? Bij zo’n tatoeage is het zeer belangrijk dat je naar een goede tattoo artist gaat die ervaring heeft met het zetten van realistische tatoeages. Dan weet je zeker dat jouw tattoo straks perfect staat!

Een studio waar je terecht kan om een realistische tattoo te laten zetten is Tattoo Studio White Dog. Klanten reizen regelmatig vele kilometers om bij onze studio hun realistische tattoo te laten zetten. Je kan kiezen of je jouw tatoeage in kleur wilt of juist liever in zwart en grijs. Welke kleur je kiest maakt niet uit, je tatoeage komt hoe dan ook tot leven door het realistische effect.

Tegenwoordig zijn de technieken zo goed dat we bijna elke foto realistisch op jouw lichaam kunnen tatoeëren. Een realistische tattoo wordt vervolgens door de artist tot in de kleinste details op jouw lichaam gezet. Hierbij wordt gewerkt en gespeeld met donkere en lichte kleuren en met witte highlights. Hierdoor ontstaat het realistische effect waardoor de tattoo echt tot leven komt.

Onze artists Lee en Ethan zijn gespecialiseerd in het zetten van realistische tattoos. Boek dan ook een afspraak bij een van deze twee wanneer je hebt besloten ook voor een realistische tattoo te gaan. Maak tijdig een afspraak, onze artists zijn ontzettend populair en hebben dus een best volle agenda.

Je vlinder tatoeage in 3D? Ook dat kan bij Tattoo Studio White Dog

Ook voor 3D tatoeages in Nederland moet je bij Tattoo Studio White Dog zijn! De meeste tatoeages worden in 2D gezet, je hebt dan een plat plaatje op je lijf. Bij een 3D tatoeage wordt gewerkt met schaduwen en licht waardoor er diepte in de tatoeage komt. Hierdoor komt je tattoo tot leven en is deze zeer realistisch.

Vaak wordt deze techniek gebruikt voor het zetten van een portret, een biomechanische tattoo en dieren. Laat bijvoorbeeld je tatoeage van een vlinder of spin in 3D zetten en het lijkt net of je een echte vlinder of spin op je lijf hebt zitten.

Meerdere van onze artists hebben veel ervaring in het zetten van 3D tatoeages. Kom zeker eens langs in onze tattooshop of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

https://tattoowhitedog.nl/

Gerelateerde artikelen

Persoonlijke trouwringen

Verloven of trouwen? Kies de juiste ring!

Succesvol worden in daten met datingcoach Cees van Attractivate