Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Efficiënt afvallen met EMS, gewoon vanuit je woonkamer

Wil jij succesvol afvallen maar houd je er niet zo van om te sporten in de sportschool? Heb je een drukke baan of gezinsleven en heb je gewoon geen tijd om je uren uit te leven in de sportschool om af te vallen? Met EMS training is afvallen een stuk eenvoudiger! Voor deze training hoef je de deur namelijk niet uit en de trainingssessies zijn lekker kort.

EMS staat voor elektrische spierstimulatie. Misschien vind je dit vreemd klinken maar EMS wordt al erg lang gebruikt in de medische wereld. Er is nu een EMS apparaat ontwikkelt waarmee je thuis efficiënt en veilig kunt trainen, om af te vallen en je spieren te verstevigen. Door trainen met EMS gaat afvallen stukken sneller dan met andere gewicht verliezende programma’s.

Afvallen met EMS, waarom werkt dit zo goed?

Je hersenen vertellen welke spieren aangespannen moeten worden tijdens een training in de sportschool. Hierbij worden maar 60% van je spieren getraind. Wanneer je deze training uitvoert maar dan met ondersteuning van het EMS apparaat, worden al je spiergroepen tegelijkertijd getraind. Waar je in de sportschool 3 tot 4 uur bezig bent, behaal je hetzelfde resultaat met EMS al in 20 minuten.  

Door de efficiënte manier van bewegen werkt de EMS training dus zeer goed om af te vallen. En je zal veel gemotiveerder blijven, omdat je lekker snel resultaat ziet. Bijkomend voordeel van EMS is dat door de elektrische impulsen de doorbloeding van je huid gestimuleerd wordt en je stofwisseling verbeterd. Hierdoor zal vet verminderen, ook op de lastige plekken zoals de taille.

Huur of koop een EMS apparaat met toebehoren bij StimaWELL

Wanneer je wilt gaan trainen met EMS heb je een EMS apparaat, een stimulatiepak en bandelektroden nodig. Vraag je je af wat de EMS training kosten met alle benodigdheden in totaal zijn? Bij StimaWELL kan je een EMS apparaat met toebehoren kopen of huren.

Huren van het EMS apparaat kost € 249,- voor 3 maanden. In deze huurprijs zijn ook het stimulatiepak en de bandelektroden inbegrepen. Na deze 3 maanden stopt het abonnement automatisch. Je kan uiteraard elk moment verlengen.

De kosten om te kopen zijn als volgt:

  • EMS apparaat: € 8.410,-
  • 12-kanaals stimulatiepak € 265,-
  • 4 neopreen bandelektroden € 33,-

https://ikwilstimawell.nl/