Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Verslag bumpers installeren op mijn Renault Twingo

Laatste jaren nogal wat auto ongelukken gehad helaas. Ik heb drie botsingen gemaakt in ongeveer vijf jaar tijd. Dat is nogal wat. Moet ik bij zeggen dat alle deze botsingen niet mijn schuld waren. Maar goed je bent er slachtoffer van. En ik ben een beetje geschokt. Om die reden wil ik mijn auto beter beveiligen. Toen kwam er een tip van een collega van mij: kijk eens naar bumpers.

Dus ik ging direct zoeken op het internet. En toen kwam ik al snel uit bij de winkel Carstyle genaamd. Zij hebben een aanzienlijk assortiment aan achterbumpers. Hele gedegen achterbumpers en ook voor Renault. De achterbumper is voor mij persoonlijk een belangrijk ding. Bij de aanrijdingen waar ik je eerder over vertelde, ben ik namelijk tweemaal hard geraakt van achteren. Deze achterbumpers die ik zag zijn zeer solide. Het oog wil echter ook wat en gelukkig waren er ook varianten bij die zowel erg veilig als esthetisch plezant zijn.

Nu we toch aan het winkelen geslagen zijn laten we dan ook maar gelijk een paar voorbumpers kopen dacht ik zo. Gelukkig bij dezelfde shop hebben ze ook veel voorbumpers. Wederom had ik geluk want er was een variant speciaal voor Renault, hij zag er goed uit en leek me ook zeer solide gedegen gebouwd.

Ik heb dus zowel achterbumpers als voorbumpers besteld. En ze leggen nu bij me in de garage. Ik weet nog niet hoe ik ze ga installeren. Nog nooit eerder gedaan namelijk. Ik kan wat collega’s vragen met meer auto ervaring of ik tracht het zelf met YouTube bij de hand. Dus dat laat nog even op zich wachten, misschien dat ik de zomervakantie tijd kan vinden. Tot die tijd rijd ik nog wel enigszins bevreesd rond maar zodra die bumpers geïnstalleerd zijn denk ik dat ik me een stuk veiliger voel.