Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Wil je jouw auto koplampen laten polijsten?

Wil je jouw auto koplampen laten polijsten?

Heb jij een auto waarvan de koplampen dof en verweerd zijn? Ben je bang dat jouw auto niet door de APK keuring heen komt? Of vind je simpelweg dat het jouw auto minder mooi maakt? Wat jouw reden ook is, verkeersveiligheid of estetisch, Blindeer Koning kan jouw auto koplampen polijsten. Als wij klaar zijn zien jouw koplampen er weer als nieuw uit. Wij beschikken over een jong en dynamisch team dat breed gespecialiseers is. Of je nu als particulier of zakelijke klant jouw auto koplampen wilt laten polijsten, wij helpen je graag verder.

Hoe kunnen doffe koplampen onstaan?

Autokoplampen die dof en verweerd zijn hebben een negatief effect op de verkeersveiligheid. Als jij met dergelijke koplampen autorijdt is jouw veiligheid op de weg een stuk minder. Daarnaast zien doffe koplampen er ook gewoon niet mooi uit. Hoe kunnen die lampen echter dof en verweerd worden? Autolampen worden tegenwoordig vakgemaakt van polycarbonaat en niet van glas. Hoewel dit de lamp bijna onbreekbaar maakt en voor helder licht zorgt, zijn de lampen minder goed bestand tegen weersinvloeden. Met de tijd kunnen (door onder andere regen) de lampen doffer worden en verweren. Weliswaar brengen fabrikanten een coating aan die in beginsel bescherming biedt, met de tijd vervaagd die beschermlaag.

Blindeer Koning kan jouw auto koplampen polijsten

Doffe koplampen zorgen voor minder lichtopbrengst. Dat spreekt voor zich. Wist u echter dat deze lichtopbrengst kan afnemen met wel 40%? Het kan zelfs zo zijn dat het lichtbeeld helemaal vervormd raakt. Dat heeft negatieve gevolgen voor de verkeersveiligheid. Rijden met doffe koplampen brengt jouzelf maar ook anderen in gevaar. Dit is dan ook een reden dat doffe koplampen een reden kan zijn om niet door de APK te komen. Schakel daarom Blindeer Koning in als jij jouw auto koplampen wilt laten polijsten. Dan ben je met 1 dag weer van de doffe lampen af!

Een afspraak maken? Neem dan contact op!

Maak gelijk een afspraak als jij jouw auto koplampen wilt laten polijsten. Je kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website, per telefoon of via whats-app. Ons nummer is 06 21 886 624.

https://blindeerkoning.nl/