Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

tip voor een onvergetelijke zomerdag

De zomer begint er nu echt aan te komen. Mensen beginnen zich klaar te maken voor verre zomervakanties, terwijl anderen plannen smeden om hier in Nederland eens lekker de bloemetjes buiten te zetten. Hier in ons eigen kikkerlandje is namelijk ook zat te doen. In dit blog een aantal tips voor je thuisvakantie.

Ga naar het strand

Natuurlijk kun je naar Frankrijk, maar uiteindelijk zit je in Katwijk nog gewoon aan hetzelfde water. In Juli en Augustus is daarbij de voertaal op het strand toch meestal Duits dus dat kan ook al een flink deel helpen. Groot voordeel is wel dat je gewoon bij je lokale Albert Heijn goedkope gekoelde blikkies bier kunt halen en je eigen vertrouwde parasolletje mee kunt nemen. Trek een pilsje open en geniet lekker van de voorbijvarende bootjes, de jengelende kinderen en kuilen gravende Duitsers.

Ga wild kamperen

Je zou misschien denken dat je in Nederland niet zomaar overal mag kamperen en dat klopt. Zomaar het bos in gaan mag inderdaad niet. Maar als je een keer een spannende nacht in de natuur wil beleven, dan is een paalcamping ook een goede optie. Dit is een plek die speciaal voor mensen die in de natuur willen bivakkeren is opgezet. Er bestaan sites waarop je alle paalkampeerplekken in Nederland kunt vinden. Probeer er eentje bij jou in de buurt uit en beleef een unieke ervaring zonder eigenlijk geld uit te geven. Wedden dat je dit nachtje buiten nooit meer zal vergeten.

Bouw een vette party op een boot

Een van de ervaringen die voor mij wel het dichtst bij een zonvakantie in Nederland kwam was wel een middag op een partyboot. We hebben een partyboot gehuurd, drank ingeslagen en een vette playlist opgezocht. Normaal in een discotheek zeggen ze wel eens dat je moet dansen alsof niemand kijkt, maar als er daadwerkelijk geen vreemden zijn. Alleen de vrienden die jij hebt uitgenodigd. Dat wordt dat heel makkelijk. Dus huur eens een keer een partyboot en beleef een van de vetste middagen in je leven

 

https://varendfeesten.nl/feesten/