Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

Een Pubquiz over steden kopen

Een Pubquiz; iedereen kent het wel en iedereen heeft het wel een keer gedaan in zijn of haar leven. Het is een gezelschapsquiz waarbij er een aantal vragen beantwoord moeten worden en waarbij iedereens algemene kennis flink op proef wordt gesteld. Er zijn vaak meerdere rondes. Zo is er bijvoorbeeld een fotoronde, een geografische ronde, een filmronde en noem maar op. Je werkt in teams en het team dat de meeste vragen goed heeft, wint een prijs! Een Pubquiz is ideaal om te kopen als jij bijvoorbeeld een feestje of een teamuitje organiseert. Het brengt mensen dichter bij elkaar en iedereen voegt wat toe doordat iedereen wel weer iets anders weet. Doordat de vragen erg algemeen en breed zijn, is een pubquiz leuk om te kopen voor jong en oud!

Dé webwinkel waar je een pubquiz aanschaft

Als jij op zoek bent naar een plek waar je een pubquiz kan kopen, dan zit je bij Pubquizshop.nl op de juiste plek. Bij dit bedrijf is het mogelijk om een pubquiz aan te schaffen op papier, maar zij hebben ook een online pubquiz gecreëerd. In tijden van corona zaten er natuurlijk veel mensen geïsoleerd thuis en je wilt immers niet vervreemd raken van je sociale kring. Daarom bedacht Pubquizshop.nl een alternatief en bracht de online pubquiz in kaart. Zo kun je online met elkaar de leukste quizzen spelen en blijft het net zo competitief. Je kiest zelf welke onderwerpen je erin wilt en je kan zelfs voor bepaalde thema’s kiezen als jij een pubquiz wilt kopen. Wil je een geschiedenisthema of ben je dol op bijvoorbeeld Harry Potter? Je kan het zo gek niet bedenken of deze expert heeft het wel.

Word fanatiek en speel online

Wil jij binnenkort eens flink jouw algemene kennis in strijd gooien en met je vrienden online de pubquiz kopen? Bestel hem dan nu via Pubquizshop.nl en je kan meteen aan de slag. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je ook bij hen terecht.