Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

Bij deze feestlocatie in de regio Zuid-Holland organiseert u leuke uitjes

Van Der Ende Racing Inn is een feestlocatie in Poeldijk, in Zuid-Holland, waar u grote evenementen kunt organiseren. Bij deze locatie in de regio Zuid-Holland is echter ook geschikt voor verschillende leuke uitjes. U bepaalt zelf hoeveel tijd u op deze evenementenlocatie doorbrengt doordat u zelf een arrangement samen kunt stellen. Bovendien denkt het team van dit partycentrum graag met u mee om uw tijd zo leuk mogelijk te maken.

Diverse activiteiten bij dit centrum

Deze locatie in de regio Zuid-Holland biedt mogelijkheden voor uitdagende groepsactiviteiten om leuke uitjes te organiseren. Ten eerste bevindt zich op deze locatie een spectaculaire arena voor het lasergamen. Dankzij de licht- en geluidseffecten waant u zich in een verlaten haven. U vindt bij dit centrum ook twee spannende escaperooms met ieder een ander thema: The Hacker of The Riddler. Daarnaast bezit deze locatie de langste kartbaan van Europa met een uitdagend parcours. Er zijn uiteraard ook horecagelegenheden om wat te eten of te drinken. Stel zelf een arrangement samen of bestel van de kaart.

Een onvergetelijk evenement bij dit partycentrum

Deze evenementenhal is ook dé feestlocatie in Zuid-Hollland. U heeft de keuze uit twee zalen: de Monaco feestzaal en de Indianapolis feestzaal. De eerste heeft ruimte voor maximaal 350 personen, de tweede voor 150 tot 1000 personen. Beide zalen kunnen voor enkele uren of meerdere dagen afgehuurd worden. Organiseer een onvergetelijk feest of houd een vergadering of beurs voor een enorm aantal personen. Het team van dit partycentrum in Poeldijk helpt u graag met bijpassende muziek, consumpties en versiering.

Organiseer teamuitjes of feesten bij deze locatie

Bij deze feestlocatie in de regio Zuid-Holland organiseert u knalfeesten of leuke uitjes. Vul een hele dag met verschillende activiteiten voor een onvergetelijke dag. Het personeel van Van Der Ende Racing Inn helpt u graag om uw evenement zo leuk mogelijk te maken. Raadpleeg de contactgegevens van dit partycentrum en bespreek uw mogelijkheden.