Renault1916v
Image default
Beauty en verzorging

Straal altijd en bespaar tijd met permanente make-up

Ben jij het zat om elke dag een tijd lang voor de spiegel te staan om je ogen mooi en netjes op te maken met eyeliner? Of vind je het erg moeilijk om een mooi en dun lijntje om je ogen te zetten en gaat het bij jou dus altijd mis? Zou je hier dus het liefste tijd op willen besparen? Dat kan! Kies voor permanente make-up ogen en je hebt permanent een mooie eyeliner om je ogen staan!

Bij permanente make-up ogen, ook wel permanente eyeliner genoemd, wordt er pigment rond je ogen aangebracht. Dit wordt gedaan met behulp van kwalitatieve apparatuur. Door middel van naalden wordt het pigment op je ogen aangebracht. Dit is niet heel erg pijnlijk, het voelt alsof er kleine schaafwondjes worden gemaakt. Het pigment wordt in de eerste huidlaag aangebracht, dit is anders dan bij een tatoeage. Daarbij wordt pigment in de derde huidlaag aangebracht. Je kan je voorstellen dat eyeliner laten tatoeëren dus wel flink pijnlijk is, omdat de huid bij je ogen kwetsbaar is. Daarom kiest een goede permanente make-up specialist er altijd voor om de permanente make-up in de eerste huidlaag te zetten, met gebruik van pigmenten speciaal voor de permanente make-up. Je kan er voor kiezen om de eyeliner boven je ogen, onder je ogen, boven en onder je ogen of een eyeliner met een wing te laten plaatsen. Een goede specialist luistert naar jouw wensen en geeft goed advies.

Voor permanente make-up in Tilburg kan je bij Easy Beauty terecht

Wil je permanente make-up in Tilburg of omstreken laten zetten? Dan is Easy Beauty een uitstekend adres! Twee vakvrouwen, moeder en dochter, verwelkomen je hier alleraardigst in hun mooie salon. Er wordt zeer deskundig en professioneel gewerkt. Alle hygiëne regels worden nagestreefd, Easy Beauty is in het bezit van de GGD vergunning. Er wordt, voordat de permanente make-up gezet gaat worden, gewone make-up aangebracht. Daardoor krijg je een goed idee van het uiteindelijke resultaat. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de vorm en de kleur gaat de behandeling van start. Wil jij ook genieten van permanente make-up en er permanent stralend uitzien? Maak dan snel een afspraak bij Easy Beauty.

https://www.easy-beauty.nl/