Renault1916v
Image default
Beauty en verzorging

Veilig en kundig je wenkbrauwen laten tatoeëren bij PMU Brabant

Wil jij je wenkbrauwen tatoeëren in Tilburg en wil je dat dit veilig en kundig gedaan wordt? Dan kun je bij ons terecht, PMU Brabant! Wij zijn met onze studio gevestigd in Lage Mierde, dit is maar 20 minuten rijden vanaf Tilburg.

Wenkbrauwen tatoeëren, oftewel permanente make-up, wordt gedaan door middel van het inbrengen van pigmenten in de huid. Dit wordt gedaan met een naald, die uiteraard altijd steriel is. Bij permanente make-up wordt het pigment wat minder diep in de huid gebracht dan bij een tatoeage. De pigmenten die hiervoor gebruikt worden zijn zeer geschikt voor gebruik in het gezicht. Er zijn ongelofelijk veel verschillende kleuren pigmenten, iedereen heeft immers een andere kleur wenkbrauwen. Er is dus altijd een kleur die perfect past bij jouw huid en haarkleur.

Een tatoeage wordt dieper in de huid gezet. Dit is in het gezicht natuurlijk heel pijnlijk. Ook is het effect vaak harder en worden er bij een tatoeage andere pigmenten gebruikt waardoor het resultaat minder natuurlijk is. Daarom is het verstandig om voor je lippen, ogen en wenkbrauwen te kiezen voor permanente make-up.

Wanneer kiezen voor permanente make-up?

Je kan vanwege verschillende redenen kiezen voor permanente make-up. PMU is in ieder geval geschikt voor iedereen. We zetten een aantal reden op een rijtje:

  • Ongelijke of dunne lippen of wenkbrauwen
  • Optisch grotere ogen creëren met eyeliner
  • Make-up aanbrengen lastig vinden
  • Er dag en nacht goed uit willen zien
  • Geen gedoe meer willen hebben met uitgelopen make-up
  • Allergisch voor gewone make-up
  • Tijd besparen

Perfectie en een natuurlijke look staan bij ons centraal

Persoonlijke aandacht, dat vinden wij belangrijk. Er wordt dan ook alle tijd genomen om samen met jou tot het gewenste resultaat te komen. Hierbij zorgen we er altijd voor dat de make-up er natuurlijk uitziet.

Dus wil jij je lippen, ogen of wenkbrauwen tatoeëren bij Eindhoven, Tilburg, Valkenswaard, Turnhout of Arendonk? Kom dan zeker naar ons toe in Lage Mierde! Binnen een mum van tijd sta je in onze studio en ben je verzekerd van een prachtig resultaat.

https://www.permanentemakeupbrabant.nl/