Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Speeddaten in Eindhoven, dé manier om veel vrijgezellen te ontmoeten

Speeddaten in Eindhoven, wat zijn daar de voordelen van? Speeddaten is een uitstekende manier om in korte tijd lekker veel andere vrijgezellen te ontmoeten. Want bij ons, speeddaten in Eindhoven, leer je wel tussen de 15 en 20 andere singles kennen. In plaats van per keer met 1 date op stap te gaan en daarmee het risico te lopen dat je geen leuke avond hebt, heb je met ons binnen een paar uur korte gesprekjes met lekker veel dates. Tijdens de korte gesprekjes, die zo rond de 4 minuten duren, merk je meteen of er een wederzijdse klik is met jouw date. Is die klik er en voelen jullie dat allebei? Leuk, jullie zijn een match. Is er geen klik en vind je de date misschien zelfs wel erg saai? In dit geval is het erg fijn dat je date maar 4 minuten duurt! Jullie zijn duidelijk geen match, dat komt natuurlijk ook voor.

Of het nu wel of niet lukt om een partner te vinden, je hebt hoe dan ook een leuke avond als je gaat speeddaten. Het is namelijk sowieso leuk om nieuwe mensen te leren kennen. De locatie waar de speeddate avond in Eindhoven plaatsvindt is gezellig, je bent echt een heerlijk avondje uit. En mensen vinden via ons niet alleen de liefde van hun leven, er ontstaan ook regelmatig goede vriendschappen.

Regelmatig speeddate events

Wil jij een speeddate event in Eindhoven bij ons boeken? Gezellig! We organiseren regelmatig events in Eindhoven, op dit moment staat er een event in onze agenda gepland op woensdag 17 maart.

We kijken uit naar je komst. Hieronder hebben we enkele tips voor je op een rijtje gezet om je alvast een stukje op weg te helpen:

  • Zorg dat je op tijd bent, zo krijgt iedereen meteen een goede indruk van jou
  • Zorg voor een verzorgd uiterlijk, trek leuke vlotte kleding aan of misschien wel dat nieuwe jurkje en zorg ervoor dat je haar leuk zit
  • Praat tijdens je dates niet meteen over eventuele problemen die je op dit moment in je leven ervaart
  • Zorg dat jouw exen niet de revue passeren
  • Bedenk van te voren een paar goede vragen die je jouw dates wilt stellen. 2 of 3 vragen bedenken waarmee je het beste beeld krijgt van jouw dates is voldoende

 

https://speeddatenineindhoven.nl/