Renault1916v
Image default
Dienstverlening

De specialist in het repareren van iPhones is PDArepair

Je kan het beste naar PDArepair voor een iPhone reparatie in Breda. Waarom kiezen voor PDArepair? Wij repareren je iPhone snel en vakkundig. En terwijl je staat te wachten krijg je een heerlijk kopje koffie of thee van ons aangeboden. Voordat we aan de reparatie van jouw iPhone beginnen vertellen we je precies wat er aan je toestel mankeert. We leggen je exact uit wat wij kunnen repareren. Natuurlijk krijg je van ons meteen een prijsopgave, je weet dus meteen aan welke kosten je moet denken. Naast de iPhone repareren we nog vele andere merken, zoals: Samsung, Apple, OnePlus+, Huawei en Microsoft. Je kan je telefoon, tablet, laptop en pc bij ons laten repareren.

Meerdere defecten aan jouw toestel repareren we voor jou, waaronder een defecte oplaad ingang, een defecte batterij of accu, barsten in je scherm of een defect vanwege waterschade. Als we onderdelen in je apparaat moeten vervangen gebruiken we hier altijd originele onderdelen voor. Zo weten we zeker dat jouw apparaat het na de reparatie weer uitstekend zal doen. Ook voeren wij reparaties aan het moederbord uit. Er zijn niet veel adressen in Nederland waar deze reparatie wordt uitgevoerd. Om een moederbord te kunnen maken is soldeerervaring een vereiste. Wij zijn één van de experts die dit kunnen en deze ervaring in huis hebben. We beschikken over speciale gereedschappen en tools om deze reparatie uit te kunnen voeren, met het blote oog is het uitvoeren van dit soort reparaties sowieso niet mogelijk. Op de vakkundigheid van PDArepair wordt regelmatig een beroep gedaan door collega-reparateurs.   

Zonder afspraak je iPhone laten repareren

Voor de reparatie van je iPhone hoef je bij ons geen afspraak te maken. Onze winkel is 6 dagen per week geopend, alleen op zondag zijn we gesloten. Je kan bij ons binnenlopen wanneer het jou uitkomt. Wij doen er alles aan zodat jij zo snel mogelijk weer kunt appen, bellen, internetten, gamen en online shoppen.

Heb je nog vragen voor ons? Je kan ons telefonisch bereiken op 076-5339303 of via het contactformulier op de site jouw vraag stellen. En misschien staat jouw antwoord wel bij de meest gestelde vragen op onze site.

https://pdarepair.nl/