Renault1916v
Image default
Bedrijven

R.A. Daktechniek: De specialist voor uw daken

Dakenspecialist R.A Daktechniek

Dakdekker Voorschoten is specialist op het gebied van dakbedekking. Een dak beschermd u woning zeer goed tegen waterschade, stormschade en schade door binnenvallende objecten. Een goed dak kan uw woning veel waard maken. R.A. beschikt over een vlotte service, goede prijzen en rekent tevens geen voorrijkosten. De daken van R.A.Daktechniek beschikken ook nog eens over 10 jaar garantie tegen schade. De diensten die het bedrijf aanbiedt zijn onder andere dakbedekking van bitumen, een materiaal dat uit ruwe olie bestaat en over hele sterke eigenschappen beschikt inclusief volledige waterdichtheid. Tevens is een bitumen dak volledig bestemd tegen chemicaliën. Het product heeft een hoge duurzaamheidsklasse en wordt door een ervaren dakdekker gelegd.

Overige diensten van R.A.Daktechniek

Naast het leggen van hoog kwalitatieve bitumen daken zorgt Dakdekker Leiden ook voor dakisolatie, het leggen van dakpannen, verzorgt dakgoot reiniging, dakkapellen en voert inspecties uit voor uw nieuwe woning. Een ander hoogstaande soort dakbedekking is de bedekking gemaakt van EPDM materiaal. Deze heeft een hoge duurzaamheidsgraad en is milieu vriendelijk. Het synthetische rubber is flexibel bij sterke temperatuurschommelingen, sterk bestand tegen extreme weersomstandigheden en ook tegen een hittegolf en schadelijke stoffen uit de Ozonlaag. Tevens is het materiaal zeer geschikt voor een groen dak omdat het wortels kan houden. Een groen dak is helemaal hip tegenwoordig en staat zeer mooi en natuurlijk.

Overige diensten

U kunt vrijblijvend advies en een offerte aanvragen bij R.A.Daktechniek. Daarnaast is er een speciale inspectiefolder op de website te downloaden over R.A Daktechniek en hoe het bedrijf te werk gaat met het leggen van daken, isolatie en zonnepanelen. De dakmeester voert een professionele inspectie uit bij de aankoop van een nieuwe woning en bepaald zo of er een dankrenovatie nodig is die de marktwaarde van de woning weer verhoogt. In de brochure staat ook een stappenplan over hoe u een dak kiest. Iets om zeker goed over na te denken.

https://www.radaktechniek.nl/