Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Parkeren op het vliegveld of toch limousine service?

Eindhoven International Airport heeft zijn eigen parkeerplekken en erg handig gelegen zijn voor alle reizigers die reizen via Eindhoven. De mogelijkheid om een auto te parkeren op een parkeerplaats rondom Eindhoven zorgt ervoor dat deze bewaakt wordt door het beveiligingspersoneel van het vliegveld. Maar er kan ook iets gebeuren waarop niet voor te bereiden valt.

Slechts je auto op slot doen en de code erop zetten en dan maar vertrouwen op de beveiliging van het vliegveld kan soms niet genoeg zijn. Er worden nog steeds auto’s gestolen en het aantal incidenten stijft helaas. Als je niet zeker bent wat betreft bewaking en zeker wilt weten dat je op tijd bij de terminal aankomt kun je voor de optie kiezen om gebruik te maken van een airline shuttle service of van een limousine service om je thuis op te halen.

De airline shuttle kan soms lastig zijn. Soms kan het gebeuren dat de busjes te laat komen of dat er veel mensen inzitten waardoor het niet echt een comfortabele rit wordt. Een taxi is biedt dan meer comfort en is gemakkelijker naar sommige taxi’s kunnen ook in dubieuze staat van onderhoud verkeren.

Er zijn bedrijven die limousine service aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs, soms zelfs net zo goedkoop als een rit met een taxi. Deze diensten zorgen ervoor dat je opgehaald wordt op het door jou gewenste tijdstip en brengen je dan naar Eindhoven International Airport.

De chauffeurs van de limousines zijn nette bestuurders die je ophalen bij je thuis, hotel of kantoor als je snel nog wat moet afhandelen. Ze werken 24 uur per dag en accepteren alle grote creditcards.

 

 

 

https://eazzypark.nl