Oplossingen van HenF

Bent u op zoek naar een bedrijf dat allerlei oplossingen biedt op het gebied van het RVS lassen en bewerken? Dan laten we u graag kennis maken met dit bedrijf. Maak kennis met HenF: het bedrijf op het gebied van lassen en bewerken van RVS. Dit bedrijf heeft namelijk meerdere specialismes, waaronder koeltechniek en het produceren van RVS tanks en drukvaten.

In dit blogartikel vertellen we meer over de mogelijkheden die de medewerkers bieden. We verklappen alvast dat die mogelijkheden eindeloos zijn, aangezien roestvrijstaal een materiaal is dat veel gebruikt wordt voor allerlei toepassingen. Lees dus vooral verder!

Hastelloy: materiaal met uitzonderlijke eigenschappen

Allereerst vertellen we u meer over hastelloy. Dit is namelijk een metaal dat over een verscheidenheid aan uitzonderlijke eigenschappen beschikt. Zo is het bestendig tegen corrosie. Bovendien is het materiaal ook bestand tegen hoge temperaturen en chemische zuren. Dit maakt hastelloy ideaal voor gebruik bij bijvoorbeeld het produceren van drukvaten of rvs tanks.

Gecertificeerde lassers

RVS lassen is een klus die vraagt om een vakman. De lassers van HenF zijn allemaal gecertificeerd voor het uitvoeren van deze werkzaamheden. Dit bedrijf beschikt namelijk over een team aan gespecialiseerde lassers die ervaring hebben met het bewerken van diverse soorten materialen en metalen. Dit geldt zowel voor dun als voor dikwandig roestvalstaal.

Machinepark

RVS lassen gebeurt in het machinepark. Daardoor zijn de medewerkers in staat om veel verschillende producten uit RVS te kunnen snijden en lassen. Denk hierbij aan frames voor skids, tanks voor voedingsmiddelen en specialistische behuizingen voor UV-Systemen.

Voor het produceren van allerlei kleine en grote series aan producten gebruiken zij een verscheidenheid aan manipulators. Daarmee worden producten gelast die rondom met de zelfde instelling kunnen worden gelast.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de werkzaamheden die de specialisten van dit bedrijf verrichten? Of wilt u gewoon meer informatie inwinnen over het bewerken van roestvrij staal voor allerlei doeleinden? Geen probleem! De medewerkers van HenF hebben jarenlange ervaring in et vak. Daardoor weten ze als de beste hoe ze u zo goed mogelijk adviseren. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen op de website, bijvoorbeeld in de werkbalk.

https://www.henf.nl/

Auteur