Renault1916v
Image default
Zakelijk

Modern vergaderen op de Veluwe

Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw vergadering? De aanwezige faciliteiten, service en bereikbaarheid zijn natuurlijk belangrijke factoren om rekening mee te houden. Maar de sfeer en uitstraling is net zo belangrijk en wellicht wel het meest bepalend voor het verloop van uw vergadering. Als de deelnemers na een voorspoedige reis zich direct op hun gemak voelen, is de kans op een geslaagde vergadering tenslotte een stuk groter.

Ideale vergaderlocatie Apeldoorn 

Congrescentrum Apeldoorn – de Cantharel heeft deze boodschap zeker begrepen. De bereikbaarheid is ideaal dankzij de ligging aan de A1 en op slechts 10 minuten afstand van het centrum van Apeldoorn. De vergaderlocatie in Apeldoorn biedt maar liefst 14 vergaderruimtes. Alle zalen zijn modern en ruim ingericht en tevens voorzien van alle gewenste vergaderfaciliteiten. Daarnaast heeft u keuze tussen arrangementen op maat of vaste vergaderarrangementen van 4, 6 en 8 uur. Na de vergadering nog behoefte aan een wandeling? Het congrescentrum bevindt zich op de Veluwe en grenst direct aan een prachtig bos. Ideaal om na de vergadering even uit te waaien en ontspannen de auto in te stappen. U kunt rustig aandoen want gasten parkeren gratis.

Ook bijzondere vergaderruimtes  

Bent u op zoek naar een unieke vergaderruimte in Apeldoorn? Om de creativiteit te bevorderen heeft u keuze uit diverse vergaderlocaties op bijzondere locaties. Zo kunt u een creatieve brainstorm organiseren midden in een outdoortent in het aangrenzende bos. Voor vergaderingen of creatieve heisessies met een gezelschap tot 6 personen kunt u terecht in de Pipowagen. Tot slot kunt u vergaderen in Het Buitenhuisje, een landelijk en gezellige locaties. Deze ruimte is tevens zeer geschikt voor een afsluitende borrel bij haardvuur. Uiteraard is op deze bijzondere locaties ook catering mogelijk.

Kortom, congrescentrum Apeldoorn – de Cantharel biedt een totaalpakket voor verschillende soorten vergaderingen. Bent u benieuwd naar de vergadermogelijkheden? Voor meer informatie bezoekt u de site of belt u naar 055 541 44 55.