Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Ontmoet jouw liefde via speeddaten met Search4Love

Woon jij in Amsterdam, heb jij nog geen geluk gehad met het vinden van de perfecte partner en wil je om deze reden een keer speeddaten in Amsterdam? Dat kan met Search4Love.

Search4Love organiseert regelmatig gezellige speeddate avonden die lekker laagdrempelig zijn. Op zo’n speeddate avond maak jij kennis met andere singles, die net als jij op zoek zijn naar liefde. De avond is zeer goed georganiseerd door Search4Love, op elke speeddate avond is er een hostess aanwezig die jou voorziet van de benodigde informatie en die jou kan helpen als je bijvoorbeeld een beetje vastloopt met een date.

Hoe werkt speeddaten bij Search4Love?

Wanneer je mee wilt doen met speeddaten bij Search4Love moet je eerst online even een account aanmaken. Met jouw account kan je de agenda inzien en zo een datum prikken waarop jij een avondje wilt gaan speeddaten.

Is de avond van het daten aangebroken? Leuk! De speeddates vinden altijd plaats in een hippe club, een gezellig café, knus restaurant of een leuke bar. Wanneer je aankomt zal de hostess je verwelkomen. Als het nodig is krijg je nog wat uitleg over de avond, daarna krijg je jouw plek toegewezen. Er staat een welkomstdrankje voor je klaar en je kan genieten van diverse lekkere hapjes.

Als iedereen aanwezig is, is het tijd om te beginnen. Je krijgt voor iedere single 4 minuten de tijd om diegene een beetje te leren kennen. Als de 4 minuten voorbij zijn krijg je een seintje, waarop je speeddate doorschuift en de volgende speeddate bij jou aanschuift. Na elke date vul je op een formulier, dat je bij binnenkomst krijgt, in of je een match voelde. Aan het einde van de avond krijg je vertrouwelijk te horen welke matches er zijn uitgekomen. Het is dan geheel aan jou of je met jouw matches een volgende stap onderneemt.  

Speeddaten kan door het hele land

Naast Amsterdam kan je bij Search4Love ook speeddaten in Rotterdam, Arnhem, den Haag, Breda en nog vele andere steden. Wil je dicht bij huis speeddaten? Dan is er zeker een plaats bij jou in de buurt te vinden. Wil je juist liever in een andere stad proberen jouw liefde te vinden? Schrijf je dan in voor een avondje speeddaten in een stad die jou leuk lijkt.

 

https://www.search4love.nl/