Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Koop DAF onderdelen bij deze ervaren specialist

Wanneer u DAF onderdelen zoekt voor uw vrachtwagen schakelt u het beste MPR Truck-Parts BV in. Dit bedrijf is al sinds 1991 werkzaam in de deze branche en heeft veel ervaring en kennis van de verschillende vrachtwagenonderdelen. Hun werkwijze is over de afgelopen jaren daarom ook altijd hetzelfde gebleven. Ze kopen diverse DAF trucks in die ze vervolgens deskundig demonteren. Dit zijn zowel complete trucks als beschadigde en overtollige voertuigen. De onderdelen die nog bruikbaar zijn worden voor de verkoop aangeboden en waar nodig gereviseerd. Alleen producten die nog in uitstekende staat zijn bieden ze aan. De prijs van deze producten is een stuk goedkoper dan wanneer u ze nieuw koopt. Bij deze specialist bent u dus verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Producten in alle soorten en maten

Het aanbod van MPR Truck-Parts BV is erg divers. Ze hebben DAF onderdelen in allerlei soorten en maten uit verschillende bouwjaren. Kies bijvoorbeeld voor een van de versnellingsbakken, motoren, uitlaatsystemen, compressors of aandrijfdelen. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe onderdelen. Zit het onderdeel dat u zoekt er toch niet tussen? Neem dan contact op met de medewerkers van MPR Truck-Parts BV en vraag naar de mogelijkheden. Ze streven ernaar om de beste service te bieden aan hun klanten en een passend aanbod is hier onderdeel van. Deze specialist is RDW-erkend en ook nog eens aangesloten bij de VbV en Stiba. Ze leveren voornamelijk aan dealers, garages en importeurs, maar ook als particulier kunt u bij hen terecht.

Bekijk het aanbod online

Bekijk de voorraad aan DAF onderdelen op de website van MPR Truck-Parts BV. Hier vindt u elk onderdeel wat op dit moment aangeboden. Daarnaast zijn alle specificaties zoals merk, type, referentienummer, inrichting, conditie en prijs op een rij gezet. Bij sommige producten is de prijs op aanvraag. Hiervoor dient u contact op te nemen met MPR Truck-Parts BV. Ook voor vragen of advies kunt u hen bereiken.

https://www.dafparts.eu/nl/home