Renault1916v
Image default
Bedrijven

Ontdek bubble tea in Eindhoven

Woon je in Eindhoven? Dan heb ik heel goed nieuws voor je: bij ijssalon ZININ ijs & chocolade in Eindhoven vind je de allerlekkerste bubble teas! Ze bereiden de bubble tea vers dankzij hun speciale bubble machine. Hierbij maken ze gebruik van fairtrade, biologische en lokale producten, bijvoorbeeld fruit, groene thee, melk en vruchtensiroop.

Wat is bubble tea?

Mocht je nog niet bekend zijn met bubble tea. Hier volgt een uitleg: het is een koele zoete groene thee variant. Een soort ice tea green dus, maar dan veel cooler. Het is een trendy drankje dat zijn oorsprong kent in Taiwan. Dit Aziatische land ontdekte de bubble tea in de jaren ’80 van de vorige eeuw.

Krachtig schudden

Er bestaan vele varianten van de ice tea. De klassieke variant is een combinatie van thee, melk, vruchtensiroop en tapioca balletjes (fruitparels). Het bijzondere aan de bubble tea in Eindhoven is dat de ijssalon het mengsel eerst krachtig schudt. Zo ontstaan er bubbles, vandaar ook de naam bubble tea.

Verschillende smaken

Bubble tea is er in heel veel smaken en kleuren. De fruitsmaken zijn favoriet, maar vlak de chocolade en koffie smaken niet uit. IJssalon ZININ ijs & chocolade schenkt de bubble tea te Eindhoven in in een Hello Panda beker. Deze bekers zijn doorzichtig, zo kun je de bubble tea in al haar glorie aanschouwen en fotograferen.

Een greep uit de bubble tea smaken die ZININ ijs & chocolade aanbiedt:

  • Aardbei
  • Appel
  • Banaan
  • Kokos
  • Kiwi
  • Koffie
  • Chocolade
  • Mokka

Fruitparels op de bodem

Dit is nog niet alles, het beste hebben we voor het laatst bewaard: de tapioca (karamel) balletjes, ofwel fruitparels. Op de bodem van iedere bubble tea liggen deze balletjes verscholen. Als je op deze fruitparels bijt, proef je een ware smaaksensatie van fruit of karamel!

ZININ ijs & Chocolade Adres: Winkelcentrum woensel 314, 5625 AG Eindhoven Telefoon: +31(0)40-2927361 Provincie: Noord-Brabant

https://www.zinin-ijsenchocolade.nl/