Schildersbedrijf in Sittard met een 10 jaren plan

Schildersbedrijf in Sittard met een 10 jaren plan

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf in Sittard? Dan heb ik het adres voor je! Het schildersbedrijf Stikkelbroeck helpt je graag verder. Van deuren schilderen tot aan glas-in-lood uit eigen producten. Ze weten precies wat ze voor je kunnen betekenen. Zelf ben ik fan van hun 10 jaren plan. Dit is een onderhoudsplan van 10 jaar. Het eerste jaar hebben ze mijn hele huis geschilderd en elk jaar komen ze even langs voor een inspectie en schilderen ze hier en daar wat bij. Volgend jaar, jaar 7, krijgt mijn huis weer een hele nieuwe beurt. Hierdoor blijft mijn huis zijn waarde en uitstraling houden.

Professioneel te werk

Een vriend van mij in Heerlen, raadde mij deze schilder aan. Zijn vader was er ook erg blij mee. Dat maakte mij wel erg nieuwsgierig. Voordat ze begonnen met schilderen kwamen ze eerst langs en observeerden ze het schilderwerk van mijn huis. Aan de hand daarvan werd er een plan gemaakt. Bij elke stap werd ik betrokken, dat vond ik echt heel fijn. Wat je mag verwachten van ze is: • Authentiek schilderwerk; • Hoge kwaliteit en gevoel voor service; • Duidelijke afspraken die worden nagekomen; • Strakke afwerking tot de laatste kwaststreek.

Beste kwaliteit

Ik heb vroeger al heel wat schilders bij mij over de vloer gehad, maar ik ben nog nooit zo tevreden geweest. Ze leveren echt hele goede kwaliteit af! Ze zijn ook werkzaam in: Maastricht en Roermond mocht je interesse hebben.

https://schilder-stikkelbroeck.nl/

Auteur