Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Taaltraining op maat, online of incompany

Voor een taaltraining op locatie belt u naar 071-532 3356, het centrale nummer van The Square Mile. Een in company opleiding biedt een aantal voordelen. Zo leren de trainers uw bedrijf, de bedrijfscultuur en de behoeften van de medewerkers van binnenuit kennen. Dit zal de cursus absoluut ten goede komen. Een tweede pluspunt is dat uw mensen niet hoeven te reizen. Ze voelen zich thuis en op hun gemak. Bovendien scheelt het in de kosten. Als een incompany training niet mogelijk of wenselijk is, kan The Square Mile de taaltraining online bieden.

Vakmensen met passie voor taal

Het team van The Square Mile bestaat uit vakmensen met een passie voor taal in het algemeen en ‘hun taal’ meer specifiek. Aan het hoofd staat directeur Richard Brame. Deze Engelsman geeft op betrokken, transparante en professionele wijze leiding aan het taleninstituut. Brame komt oorspronkelijke uit het bedrijfsleven. Hij heeft onder meer gewerkt voor Sony en KPN. In 2002 besloot hij -na de opleiding zakelijke taaltrainer te hebben gevolgd- The Square Mile op te richten. Hij gaf zelf een aantal jaar cursussen Engels.

Aan de taaltrainingen van The Square Mile doen jaarlijks circa 1500 mensen mee. Gemiddeld worden de opleidingen gewaardeerd met een ruime 8. Onderzoek wijst verder uit dat de klanttevredenheid al jaren bijzonder hoog is: tussen 99,1 en 99,7 %. Er zijn circa 150 vaste klanten: bedrijven die jaar in jaar uit gebruik maken van de diensten van The Square Mile. Wat kunt u verwachten van een taalcursus? We vatten het samen in vijf punten.

  1. De cursist staat centraal.
  2. Naast theorie is er voldoende ruimte voor praktische oefeningen.
  3. De taalontwikkeling wordt ondersteund door en aangevuld met taalvaardigheden.
  4. De opleiding is levendig en flexibel; zeker niet saai en star.
  5. Iedere afzonderlijke les is interessant, biedt uitdagingen en kenmerkt zich door een goede sfeer.

Als u meer wilt weten kunt u het online contactformulier invullen. U hoort snel van een van de medewerkers, zodat al uw vragen beantwoord worden.

 

https://www.thesquaremile.nl/