Renault1916v
Image default
Bedrijven

Mijn ervaring met Fysio Vogelenzang in Groningen

Ik had al langere tijd nekklachten waar ik maar niet van af kwam. Ik probeerde van alles. Ik probeerde natuurlijk allerlei pijnstillers, in de hoop dat de klachten zouden verdwijnen. Daarnaast heb ik nog eens goed naar mijn werkplek gekeken, om te kijken of de klachten daar misschien vandaan komen. Mijn werkplek is zeer ergonomisch, daar kon het in ieder geval niet aan liggen.

Ook de doktoren in het ziekenhuis wisten niet waar de klachten vandaan kwamen. Een allergie kon het in ieder geval ook niet zijn, want ik ben daar uitgebreid op getest. Een mri scan wees ook niks uit. Uiteindelijk bood Fysio Vogelenzang in Groningen uitkomst.

Dry needling was mijn redder

En weet u wat mijn redding was? Dry needling in Groningen. Misschien heeft u er wel eens van gehoord. Dit is een zeer effectieve behandeling wanneer u last heeft van allerlei soorten spierklachten, bijvoorbeeld bij mijn nekpijn. Ik zal even kort vertellen hoe zo’n behandeling in z’n werk gaat. Ik ga gewoon rustig op de behandeltafel liggen.

Vervolgens wordt de naald in de pijnlijke spier aangebracht, in dit geval in de spier in mijn nek. Vervolgens wordt de spier een stuk beweeglijker en minder gespannen! Ik merkte na de eerste behandeling al meteen resultaat.

Shockwave therapie

Deze praktijk voor fysiotherapie in Groningen biedt echter nog meer specialisaties aan, waaronder shockwave therapie in Groningen. Ik had er al wel eens van gehoord, maar ik heb wel van een vriend vernomen dat het heel goed werkt wanneer je peesklachten hebt. Tijdens zo’n behandeling wordt het lichaam gestimuleerd om zichzelf te herstellen.

Daardoor zal de pijn op termijn verdwijnen. Ik heb zelf geen last van mijn pezen, maar vind het wel een hele interessante behandeling om meer over te lezen. Mijn vriend was in ieder geval meer dan lovend over die fysiotherapie behandeling in Groningen.

https://fysiovogelzang.nl/