Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Met deze activiteiten slaagt het vrijgezellenfeest hoe dan ook!

Mannen houden over het algemeen van bier, mooie vrouwen, een flink stuk vlees, actief bezig zijn en ongecompliceerd plezier hebben. Als je een groep mannen bij elkaar krijgt, is dat wat ze willen doen. Hier zijn 10 vrijgezellenfeest ideeën voor echte mannen.

 

Naakt tekenen of beeldhouwen

Als je samen een naaktmodel wilt tekenen of beeldhouwen, kun je natuurlijk zo serieus zijn als je wilt. Je staat ergens op het terrein met z’n allen achter een schildersezel (of met beeldhouwers achter een werkbank). In het midden zal een naaktmodel zitten in verschillende poses. Een instructeur zal uitleg geven over de menselijke verhoudingen en de verschillende materialen (houtskool of steen) en technieken die gebruikt zullen worden. Tijdens de workshop geeft de instructeur aanwijzingen. Naaktmodel tekenen of beeldhouwen is een serieuze, humoristische workshop.

 

Bier proeven

In Nederland kun je op veel verschillende plekken bier proeven. Soms krijg je de glazen bier in combinatie met een hapje. Het is ook mogelijk dat de proeverij in een brouwerij plaatsvindt. Daar kun je leren over speciaalbieren en zien hoe het bier wordt gemaakt.

 

Pubquiz

In een pub speel je een quiz onder het genot van een drankje en (eventueel) een hapje. Je doet mee in twee teams van 4 tot 6 personen. Je krijgt kennis/muziekvragen, maar speelt ook denk- en ludieke spelletjes tegen elkaar. Het geheugen wordt getest, maar ook samenwerking (en plezier, natuurlijk) zijn belangrijk. Aan het eind is er een trofee voor het winnende team.

 

Bubble voetbal

Bij bubbel voetbal wordt er veel geduwd en geschoven op een voetbalveld. Dat komt omdat het normale voetbal wordt gespeeld in een bubbelbal, een grote opblaasbare bal waarin je als een gek rondrent en soms zelfs draait. Je kunt bubbelvoetballen huren, maar je kunt de activiteit ook ter plekke onder begeleiding doen. Je kiest dan je eigen locatie of gaat naar een binnen- of buitenlocatie van de organisator. In dat geval is er naast begeleiding ook een scheidsrechter en een prijsuitreiking.

https://www.bubbelbal.nl/