Renault1916v
Image default
Beauty en verzorging

Botox injectables kunt u laten zetten bij Van Lennep Kliniek

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar adres voor Botox in Den Haag? Een kliniek die toonaangevend en gespecialiseerd is in Botox behandelingen is Van Lennep Kliniek. Alle specialisten die werkzaam zijn bij Van Lennep Kliniek zijn cosmetisch arts KNMG, NVCG gecertificeerd en in het bezit van ruime ervaring.

Wanneer spieren in het gezicht gaan samentrekken kunnen er fijne lijntjes of rimpels ontstaan. Hierdoor zal u er iets ouder uit gaan zien. Om de spieractiviteit te verminderen en uw uiterlijk te verjongen kunt u voor een behandeling met de injectable Botox kiezen. Een behandeling met Botox is niet pijnlijk. Als u het gevoel van de prikjes toch vervelend vindt kunt u kiezen voor een verdoving.

Oog voor detail en het totaalbeeld

Wij vinden het bij Van Lennep Kliniek zeer belangrijk het beste resultaat te behalen. Daarom wordt er niet alleen naar de rimpels gekeken maar naar uw hele gelaat. Soms wordt het resultaat namelijk mooier als er meerdere zones behandeld worden. U zal altijd uitgebreid geïnformeerd worden over de verschillende mogelijkheden.

De eerste afspraak bij ons is altijd een intake. Dit is een geheel vrijblijvend en kosteloos gesprek. Al uw wensen worden besproken en de cosmetisch arts zal hierna een behandelplan opstellen. Een behandeling met Botox wordt onder andere gedaan bij rimpels, migraine en zweten.  

Fronsrimpels behandelen met Botox of fillers

Wanneer u regelmatig van mensen te horen krijgt dat u boos of streng kijkt, kan dat komen door fronsrimpels op uw voorhoofd. Vindt u die fronsrimpels vervelend en wilt u hier iets aan laten doen? Ook dan bent u bij Van Lennep Kliniek aan het goede adres. Wij behandelen fronsrimpels door middel van Botox injectables, fillers of soms een combinatie van verschillende methoden.

U kunt altijd vrijblijvend een afspraak bij ons maken. Van Lennep Kliniek heeft 2 locaties in Den Haag en 1 locatie in Oegstgeest. Heeft u een vraag? U kunt telefonisch contact met ons opnemen op nummer 070-737 00 88. Ook kunt u altijd een mail sturen naar Info@ vanlennepkliniek. nl.  

https://www.vanlennepkliniek.nl/