Renault1916v
Image default
Bedrijven

Lekkere vis kopen doet u bij de specialist

Bent u een echte visliefhebber? En vindt u het heerlijk om te genieten van een lekkere verse vis? Maar waar haalt u deze? Voor het kopen of bestellen van goede, verse vis, gaat u naar Fieret’s Vishandel. Hier vindt u een uitgebreid assortiment waardoor u altijd de vis vindt waar u van houdt. Ook ontvangt u hulp van een specialist bij het uitzoeken van de vis. De specialist weet namelijk alles te vertellen over de producten. Welke vis past het beste bij uw gerecht? Hoe dient de vis bereid te worden? Stuk voor stuk vragen die de specialist graag voor u beantwoordt.

Zet een heerlijk diner op tafel door vis te bestellen

Komen er familieleden of vrienden bij u langs om heerlijk te dineren? Bent u de kok? Dan is het kopen van lekkere verse vis een goed idee! Kies er voor om eenvoudig online vis te bestellen bij Fieret’s Vishandel. Bekijk op uw gemak het uitgebreide assortiment en kies de vis, schaal- of schelpdieren uit waarmee u uw gasten gaat verrassen. Plaats deze vervolgens in uw winkelmand, waarna u een duidelijk overzicht ziet van uw bestelling en de prijs. Bestelt u voor meer dan 50 euro? Dan is de verzending geheel gratis. Ontvangt u liever direct advies bij het kopen van de vis? Dan bent u van harte welkom in de winkel in Sluis.

Heerlijke vis kopen? Kies uit een groot assortiment

Wilt u de lekkerste vis bestellen? Voor bijvoorbeeld op de BBQ of voor een uitgebreid diner? Kom dan langs bij Fieret’s Vishandel. Door het gevarieerde aanbod heeft u altijd genoeg keuze. Waar bent u naar op zoek? Naar verse vis, naar schaal- of schelpdieren, gerookte, gekookte of gemarineerde vis? Ontvang uitgebreid advies over welke vis het beste bij uw gerecht past en hoe u deze dient te bereiden. Wilt u eens wat speciaals bereiden? Ook dan vindt u bij deze specialist wat u zoekt, denk bijvoorbeeld aan inktvis, paling of hondshaai. Weet u al wel wat u wilt? Dan kunt u de vis eenvoudig online bestellen.