Renault1916v
Image default
Bedrijven

Hoe krijg je het metaal mooier?

Metaal polijsten

Super mooie glans wordt bereikt!

Metaal kan lekker koel en rijk aanvoelen. Alleen niet al het metaal is even mooi ,dus hoe krijg je het metaal mooier? Dat is te bereiken door het te laten polijsten. Ik heb hier een hele goede aanrader: VanGeenen. Als er iemand goed kan polijsten is het vanGeenen wel. Geen Ander bedrijf kan het mooier. Er zijn zoveel opties ten eerste. Er kan worden gekozen worden uit mirror 1 tot en met 8. Dat zijn alle mogelijkheden. Het hang er maar net vanaf of het belangrijk is om het mooi gepolijst te hebben. 

Het Machinepark

Het gespecialiseerde team die werkt bij vangeenen is fantastisch. Deze mensen zijn heel precies of nauwkeurig, hoe je het noemen wil. Er zijn ook veel grote verschillende machines die kunnen worden gebruikt bij vangeenen. Dus metaal polijsten is geen enkel probleem bij vangeenen. Ik zal een paar mooie voorbeelden waar gepolijst metaal veel wordt gebruikt, dan heb ik het uiteraard over de jachten industrie en de grote gebouwen met mooie reflecterende gepolijste metalen platen. Het polijsten kan in hoogglans worden gedaan. 

Metaal slijpen

Ook metaal slijpen is een zeer fenomenale keus om bij vangeenen te doen, omdat ze meerdere machines hebben en ook daar in heel erg gespecialiseerd zijn. De grote van het object dat moet worden geslepen maakt niet veel uit, omdat de maximale grote 6 meter bij 16 meter maximaal kan zijn. Er is nog nooit een klant geweest met een groter object dan dat. En als ik het toch over klanten heb, dan heb ik het gelijk over wat klanten van vangeenen vinden. De klanten geven vangeenen een 7,9 van de 10. Heel nauwkeurig, op de nanometer precies en zeer vriendelijk personeel, zeiden sommige klanten die heel erg tevreden zijn met de kwaliteit van vangeenen.

https://vangeenen.nl/