Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Komt u zelfs met stellingen nog ruimte tekort in het magazijn? Wij hebben de oplossing!

Heeft u al geprobeerd om alle beschikbare ruimte in het magazijn zo goed mogelijk te benutten met stellingen, maar komt u nog steeds ruimte tekort? We kunnen het heel goed begrijpen dat dit ontzettend vervelend is. Wanneer uw bedrijf een mooie groei doormaakt, is ruimtegebrek wel het laatste probleem waar u tegenaan wilt lopen. Ruimtegebrek kan erg frustrerend zijn. ’s Avonds languit op de bank wilt u misschien best een keer een potje Tetris spelen, maar niet wanneer u al uw grondstoffen, halffabricaten en eindproducten een plekje in het magazijn moet geven. Gelukkig hebben wij de oplossing voor u. In deze blog leest u er meer over. Lees daarom snel verder om erachter te komen hoe u uw ruimtegebrek als sneeuw voor de zon kunt laten verdwijnen!

 

Verdubbel uw ruimte met een entresolvloer

 

Het is eigenlijk heel simpel: plaats een entresolvloer en uw ruimte is in één klap verdubbeld. Een verdubbeling van de beschikbare ruimte klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is toch echt zo. Hoe het precies in zijn werk gaat, is als volgt: een entresolvloer is eigenlijk niets meer of minder dan een extra tussenvloer. Het is een zelfdragende constructie die rust op een eigen onderbouw en die tussen twee verdiepingen in geplaatst wordt. 

 

Uiteraard is bij het plaatsen van een tussenvloer wel van belang dat er in de hoogte genoeg ruimte is om de vloer ook daadwerkelijk te kunnen plaatsen. Omdat de meeste magazijnen een erg hoog plafond hebben, is een entresolvloer een mooie oplossing bij ruimtegebrek. De vloer kan permanent worden geplaatst, maar kan ook dienen als een tijdelijke (nood)oplossing. De montage en demontage van een entresolvloer is vrij eenvoudig en neemt dan ook niet veel tijd in beslag.

 

Bij wie moet ik zijn voor zo’n praktische entresolvloer?

Wilt u graag wat meer informatie ontvangen over entresolvloeren? Kijk dan eens op de website van Nolte Mezzanine. Hier kunt u tevens een vrijblijvende offerte aanvragen mocht u na het lezen van alle informatie en voordelen interesse hebben in een dergelijke extra verdieping voor uw magazijn of andere ruimte, zoals een fabriekshal bijvoorbeeld. Schroom zeker niet om contact op te nemen met één van de specialisten!

https://www.noltemezzanine.nl/