Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Drie cadeaus waar je hem blij mee maakt

Je partner jarig of gewoon iets te vieren? Een passend cadeau vinden kan nog wel eens lastig zijn. Waarschijnlijk heb je alle mogelijkheden al enkele keren doorlopen en heb je je origineelste ideeën al een keer in uitvoering gebracht. Inspiratie nodig? Hier lees je de ideeën waar je waarschijnlijk nog niet aan hebt gedacht. 

Paintballen

Waarschijnlijk heb je wel eens van deze bekende sport gehoord. Paintball is een teamsport waarbij je elkaar beschiet met kleine verfballetjes. Paintballen kan tegenwoordig op heel veel plaatsen in Nederland en zorgt voor een middag vol gezelligheid. Extra fijn is dat je dit met een grote groep kunt doen. Gaat het om een verjaardag? Dan weet je zeker dat jullie de dag niet meer thuis hoeven te cateren. Dat scheelt weer een hoop afwas!

Zelf bier brouwen 

Houd je partner wel van een biertje? Denk dan eens aan een bierbrouwpakket. Deze pakketten kun je tegenwoordig overal vinden om te leren hoe je zelf een koud pilsje kunt brouwen in je eigen kelder. Zo leer je bijvoorbeeld precies de juiste hoeveelheid mout, hop en gist gebruiken. Dat is een hele kunst!

Geen zin in zo’n experiment in huis? Trek er dan op uit en ga ergens samen bier brouwen. Er zijn genoeg brouwerijen die zo’n dagcursus aanbieden. 

Pyjama-avondje

Iedereen vindt het leuk om eens een avondje gewoon niets te doen. Zelfs je partner. Maak een leuke tegoedbon voor een avondje ‘niksen’. Kijk zijn favoriete film, bestel eten en geniet met z’n tweetjes van een avondje totale rust zonder al te veel gekkigheid. Het klinkt misschien simpel, maar dat is het niet. Zeg nu zelf: Hoeveel avondjes echte rust hebben jullie ingepland sinds jullie samen zijn? 

Wil je toch een cadeautje geven op jullie relaxavond? Dat kan natuurlijk, maar houd het dan wel in het thema. Denk bijvoorbeeld eens aan zo’n fijne cosy flanellen herenpyjama. Deze pyjama’s zijn zo comfortabel dat je wel moet ontspannen. Hoe leuk is het om er zelf ook eentje te halen en samen matchend op de bank te zitten? Zo heb je in ieder geval een onwisbare indruk achtergelaten. 

 

https://www.sliponline.nl