Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

3x de mooiste vloertegels voor ieder huis

Dacht jij dat vloertegels alleen geschikt zijn voor de badkamer of keuken? Think again! De vloertegel vindt tegenwoordig overal wel zijn plekje in huis. Tegels zijn niet alleen heel stijlvol, ze zorgen ook voor koelte in de woning op een warme dag. Bovendien zijn ze makkelijk schoon te houden en blijven ze lang mooi. Alle reden dus om eens wat meer aandacht te besteden aan deze fijne vloermogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Lees hier over de drie mooiste vloertegels. 

Spaanse vloertegels

Wie wel eens in het zonnige Spanje is geweest, heeft vast opgemerkt dat de huisjes vaak betegeld zijn. In Spanje heeft dit te maken met het zand  dat nogal eens naar binnen wordt gelopen, maar ook met het bewaren van de koelte in het huis. Niet zo gek dus dat tegels van Spaans keramiek zo populair zijn en een kwaliteitsgevoel geven. Spaanse (vloer)tegels vind je in alle kleuren, patronen en stijlen en staan bekend om hun unieke uitstraling. 

Mozaïek vloertegels

Mozaïeken ken je waarschijnlijk wel van verre vakanties of knutselen in de kleuterklas. Door mozaïek in je woning te brengen, creëer je niet alleen een bijzonder uitzicht, maar ook het gevoel van verre vakanties en lange zomers. Bovendien zijn ze bijzonder geschikt voor de vloer omdat ze tegenwoordig makkelijk kunnen worden afgewerkt met een toplaag. Hierdoor blijft de mozaïek lang mooi. 

Houtlook vloertegels  

Wil je liever de stijl en warmte van een houten vloer in je woning creëren, maar heb je geen zin om zo’n onderhoudsintensieve vloer in je woning te leggen? Denk dan eens aan een alternatief en kies voor houtlook vloertegels. Deze tegels slijten veel minder snel dan een gewone houten vloer en geven toch de landelijke uitstraling waar je naar op zoek bent. 

Tijd voor een nieuwe vloer? 

Ben je op zoek naar nieuwe vloertegels? Kies dan voor kwaliteit en een ruim assortiment. Zo ben je niet alleen verzekerd van een passende vloer voor jouw interieur, maar ook van lang gebruiksgenot. Een vloer is namelijk het eerste wat mensen zien wanneer ze bij jou over de vloer komen. Extra belangrijk dus om hier voldoende aandacht aan te besteden.

https://www.regge-tegels.nl/