Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Verrijkende opleidingen en workshops bij De eerste verdieping

Bij De eerste verdieping kun je terecht voor allerlei opleidingen op het gebied van zelfontplooiing. We sommen er een paar op:

-de NLP practitioner opleiding;

-de cursus NLP trainer;

-de training coachen met impact;

-de opleiding tot ADHD coach;

-de opleiding meesterlijk trainen.

We staan in dit geval even stil bij Coachen met impact. Centraal bij deze cursus staat tot de kern komen: het centrum van je denken en voelen. Vandaaruit leer je ‘out of the box’ denken en uit te vliegen. Er wordt gebruikgemaakt van het zogenoemde vliegermodel. Je maakt kennis met de linker- en rechterhelft van je brein, met je voelbrein en met de dirigent in jezelf. Bij opleidingen zoals Coachen met impact is jouw individuele houding essentieel. Als je je voorneemt alles te leren wat je nodig hebt, gaat dat gebeuren! Er is genoeg ruimte om echt de diepte in te gaan, zodat je jezelf 100% leert kennen. En dat is de basis om het coach-vak goed onder de knie te krijgen.

Leer de regie over je eigen leven weer te pakken

Tijdens de training systemisch werken van De eerste verdieping leren deelnemers naar patronen kijken. Patronen zijn er in allerlei contexten. In de familie van herkomst, je eigen gezin nu, op de werkvloer en in de vriendenkring. Een patroon is nuttig als het meerdere mensen iets oplevert. Een doortastend persoon die een verlegen vriend af en toe een duwtje in de rug geeft bijvoorbeeld. Een patroon kan ook belemmerend zijn: een drukke en aanwezige collega die dag in dag uit andere collega’s het gras voor de voeten wegmaait. Bij systemisch werk leer je onbewuste patronen die in jouw leven de dienst uitmaken onder ogen zien. De volgende stap is ze te ontrafelen en doorgronden. Met die kennis kun je vervolgens veranderingen doorvoeren. Jij leert weer de regie te pakken over je eigen leven en je eigen weg in te slaan. We kunnen het ook in andere woorden formuleren. Als jij ‘verkeerde patronen’ eenmaal doorziet, kun je je eigen vrijheid creëren en in die ruimte jouw ultieme dromen verwezenlijken.

https://www.1e-verdieping.nl/