Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Je kan weer rijlessen bij Rijschool Utrecht Vlam na de lockdown!

Na de ockdown is het weer mogelijk te rijlessen bij rijschool Utrecht Vlam. Een rijbewijs halen is best wel een investering voor je toekomst. Vaak vragen hoeveel uur rijlessen heb ik ongeveer nodig. Uit onze ervaring in de praktijk zijn we achter gekomen dat je vanuit gaan van 40uur rijlessen. Je rijdt bij rijschool Vlam in Utrecht voor iedereen op de examenroute’s. Dit zijn ook de route’s die je tijdens het praktijkexamen rijdt. Daarnaast verminderen we vaak van anderhalf uur en twee keer in de week. Je les in een vruchtbare lesauto’s. Ja kan overal in Utrecht worden opgehaald en afgezet. Na je pakket kan je nog geen verlies nemen van van pleister pakketten. Het slagingspercentage ligt bij rijschool Vlam altijd hoger dan het percentage van Utrecht.

Start direct met je rijlessen in Utrecht 

Na een gratis proefles, kun je vaak direct beginnen met je rijlessen in Utrecht. Er is geen advies bij Vlam. Zo kan je nog snel je rijbewijs halen voor de zomer. Lekker zelfstandig rijden naar je vakantie bestemming. Je word goed begeleid tijdens het lessen door je instructeur. Mocht je momenten hebben die je niet snapt, wordt uitgelegd van uitgevoerd tot dat jij begrijpt. Wij hebben alle hulpmiddelen in huis om aan jou duidelijk te maken. Onze voorkeur gaat altijd om je in 1 keer te laten slagen voor je rijbewijs. Mocht er echter niet slagen om eerst te keer te slagen, dan heb je gratis herexamen’s bij ons rijschool. Wij zorgen voor samen met jou dat mooi in één keer slaag jij na je rijbewijs overal veilig vlot kan autorijden.

Neem een ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​gratis proefles 

Een proefles is bij rijschool Utrecht Vlam is standaard gratis. Dit doen we om jou kennis te maken en naar je vaardigheden te beoordelen. Daarnaast is belangrijk van je klik krijg met je rijinstructeur. Als je vragen hebt kan je stellen aan instructeur. Na proefles kan je direct je eerste nieuwe rijlessen vooruit plannen. Vaak plan je drie weken vooruit. Via site van rijschool Vlam kan je aanmelden. Wij zullen dan snel met je contact opnemen.

https://www.rijschoolvlam.nl

Gerelateerde artikelen

Uw expert voor autoschadeherstel in en rondom Utrecht

Occasions kopen in Veenendaal

Roof boxer v8