Renault1916v
Image default
Bedrijven

Hypnotherapie in Noord Brabant

Heb jij interesse in hypnotherapie als behandeling van angsten die je dwars zitten, gedragsstoornissen, verslavingen of andere persoonlijke problematiek. Dergelijke kwesties hebben een behoorlijke impact op je leven. Door daar een behandeling voor te zoeken ben je dus goed op weg. Immers is de eerste stap het lastigste. Hypnotherapie is een therapeutisch middel dat effectief als behandeling kan worden ingezet bij bovengenoemde problemen. Veerkracht Counseling biedt deze vorm van therapie aan voor mensen in Noord-Brabant.

Wat is hypnotherapie?

Bij hypnotherapie denken veel mensen waarschijnlijk aan een of andere goochelaar die met een punt aan een draadje iemand zijn wil op kan leggen. Dat is niet hoe hypnotherapeutische behandelingen in elkaar zitten. Hypnotherapie is een middel waarbij een toestand van veranderd bewustzijn gebruikt wordt. Je laat je vrijwillig hypnotiseren. Hierdoor kom je in een trance terecht waarbij je alle focus op jezelf kunt leggen. Hierdoor ben je juist minder beïnvloedbaar voor externe prikkels.

De therapie maakt van deze trance gebruik door naar de kern van problemen op zoek te gaan en deze daar direct aan te pakken. Diep in jezelf dus. Met hypnotherapie maak je het dus mogelijk om de genezing vanuit jezelf te laten komen.

Snel goeie resultaten

Als je voor hypnotherapie kiest hoeft het helemaal niet lang te duren voordat je de positieve effecten daarvan gaat merken. Hypnotherapie zorgt namelijk altijd snel voor resultaat. Vaak worden de positieve effecten direct na een sessie al ondervonden. Met hypnotherapie zijn allerlei klachten te behandelen, van verslavingen tot PDS, trauma’s en angststoornissen. Ook helpt hypnose tegen pijn.

Neem contact op om een afspraak te maken

Woon jij in Noord Brabant en wil je na het lezen van dit artikel graag een afspraak voor hypnotherapie bij Veerkracht Counseling maken? Neem dan nu vrijblijvend contact op voor meer informatie, of om direct je afspraak in te plannen. De kennismaking is gratis. Bel naar 0412-613103 of vul het contactformulier op de website in. Je krijgt zo snel mogelijk bericht terug.

https://www.veerkrachtcounseling.nl/index.html