Renault1916v
Image default
Bedrijven

Makelaar in Apeldoorn gezocht?

Mijn man en ik willen graag verhuizen en een groter huis kopen in Apeldoorn. Dagelijks openden we Marktplaats en hoopten we dat we dat ene huis vonden dat aan al onze wensen en eisen voldeed. Helaas gebeurde dat maar niet en na een paar maanden waren we het zat. We gingen op zoek naar een makelaar in Apeldoorn die ons verder kon helpen.

Ervaren makelaardij in Apeldoorn

Die makelaar in Apeldoorn bleek RSH Makelaars te zijn. Een ervaren makelaarskantoor met vriendelijke makelaars in dienst. We kwamen met ze in contact dankzij een tip van uitgerekend onze buren. De buurvrouw sprak vol lof over deze makelaardij in Apeldoorn. Het kennismakingsgesprek was gratis en vrijblijvend, dus we waagden de sprong.

Enthousiast en professioneel

Het kennismakingsgesprek verliep erg naar wens. De makelaar was enthousiast en luisterde bedachtzaam naar onze wensen en eisen. Ze voorzag ons van professioneel advies en gaf aan dat een huis kopen in Apeldoorn gemakkelijker gaat met een ervaren makelaar aan onze zijde. We hadden een goed gevoel erover en niet veel later was de samenwerking een feit!

Het aanbod bekijken

Onze makelaar in Apeldoorn ging direct voor ons aan de slag. Ze bekeek het aanbod in de door ons opgegeven wijken en prijsklassen. Omdat ze onze wensen en eisen kende, kon ze gelijk in actie komen, mocht er een geschikte woning op de markt vrijkomen.

Hypotheekadviseur in Apeldoorn

Het was dan wel handig als ze wist hoeveel wij aan hypotheek konden krijgen. Dat hadden we al uitgezocht, maar als we dat niet gedaan hadden, konden we terecht bij de hypotheekadviseur in Apeldoorn van RSH Makelaars. Wel zo makkelijk.

Aan de verwachtingen voldaan

Na een aantal spannende weken vond onze makelaar te Apeldoorn eindelijk ons droomhuis. Al bij het bekijken van de foto’s waren we straalverliefd geworden. Het huis overtrof al onze verwachtingen bij de bezichtiging. De woning lieten we taxeren door de taxateur in Apeldoorn van RSH Makelaars en de geschatte waarde bleek te kloppen.

De onderhandelingen waren gelukkig een formaliteit. En nu na vier maanden zitten we heerlijk in ons nieuwe huis in Apeldoorn dankzij RSH Makelaars!

RSH Makelaars
Adres: De Eglantier 603, 7329 DN Apeldoorn
Telefoon: 055-5431207
Provincie: Gelderland

https://www.rshmakelaars.nl/